Veracomp – novi distributer IT rješenja u Mađarskoj Božidar Žitnik | Huawei P40 Pro

Veracomp – novi distributer IT rješenja u Mađarskoj

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 02 Travanj 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

02. travnja, 2020. | Zagreb 

Veracomp – novi distributer IT rješenja u Mađarskoj 

Veracomp grupa proširuje opseg svojih aktivnosti. Tako je jučer, 1. travnja započela distribucija u Mađarskoj – jednom od ključnih tržišta srednjoistočne Europe. Zanimljivo je kako je Mađarska bila posljednje mjesto na karti Veracompova geografskog razvoja u ovom dijelu Europe, u kojem tvrtka nije bila prisutna. No, sada se pridružuje ostalim međunarodnim podružnicama koje sačinjavaju Veracomp grupu.


Mađarska je jedno od najvažnijih tržišta informacijske i komunikacijske tehnologije u srednjoistočnoj Europi. Ponosni smo što se možemo proširiti na to tržište uz pomoć vrlo iskusnih i stručnih ljudi”, rekao je Adam Rudowski, glavni direktor Veracomp grupe.Od samog početka nudimo visoku razinu stručnosti u pretprodaji i postprodaji. Naši partneri također će se moći osloniti na naše regionalno znanje u smislu poslovnih savjeta, studija slučaja i tehničke podrške. Ove godine razvit ćemo portfelj prodavatelja iz područja sigurnosti, objedinjene komunikacije, umrežavanja i pohrane. Veracomp u regiji pruža više od 150 marki namijenjenih tržištu malih i srednjih poduzeća, velikih poduzeća i telekomunikacija, a većina njih bit će uskoro u našoj ponudi”, dodao je Rudowski.

 

Adam Rudowski, glavni direktor Veracomp grupe

Pokretanje poslovanja u Mađarskoj omogućit će Veracompu da poslovnim partnerima ponudi pristup naprednim rješenjima kibernetičke sigurnosti koja pozitivno ocjenjuju i korisnici i nezavisni stručnjaci poput Gartnera. Ponuda uključuje distribuciju proizvoda tvrtki kao što su Gigamon, Infoblox, Proofpoint, Tenable, Sophos, F-Secure, Kaspersky i Clearswift. One jamče visoku razinu IT sigurnosti, uključujući zaštitu od DNS napada, gubitka podataka te uvid u analizu mreže i prometa. Već u travnju integratori sustava također će moći iskoristiti rješenja za primarnu pohranu podataka koja osigurava globalni predvodnik u ovom segmentu – PureStorage.Kao i u drugim podružnicama, Veracomp grupa neće graditi svoju prednost samo na svojoj ponudi proizvoda, nego i na tehničkoj i poslovnoj podršci, kao i stručnom znanju.

„Naši poslovni partneri u Mađarskoj moći će računati na punu predanost Veracompova tima. Pružit ćemo im potrebno tehničko znanje i stručne savjete. Na raspolaganju će im biti stručno osoblje s dugogodišnjim iskustvom u području sigurnosnih rješenja”,
napomenuo je Tamas Forjan, glavni direktor društva Veracomp Kft.
Pročitano 124 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja