Panasonic najavljuje programe ažuriranja programske podrške  za LUMIX S1R, S1H i S1

Panasonic najavljuje programe ažuriranja programske podrške za LUMIX S1R, S1H i S1

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 10 Rujan 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

10. rujna, 2020.|Zagreb

Panasonic najavljuje programe ažuriranja programske podrške
za LUMIX S1R, S1H i S1

Panasonic je najavio da će do kraja 2020. predstaviti svoje programe ažuriranja programske podrške za digitalne fotoaparate LUMIX s jednim objektivom i bez zrcala S1R, S1H i S1 radi unaprjeđenja funkcionalnosti i upotrebljivosti.


Nova programska podrška omogućuje da S1R snima 5K videozapise i tako maksimalno koristi prednosti svog slikovnog senzora visoke razlučivosti. I LUMIX-ova revolucionarna tehnologija automatskog fokusiranja i performanse novog fotoaparata LUMIX S5 bit će dostupni s modelima S1R, S1H i S1. Nadograđeno automatsko fokusiranje briljira u prepoznavanju čovjeka i njegova kretanja. Tehnologija prepoznavanja u stvarnom vremenu, osim prepoznavanja očiju, lica i tijela, sada zasebno prepoznaje i glavu te omogućuje još preciznije fokusiranje. Fotoaparat nastavlja pratiti osobu subjekta čak i ako se on/ona brzo kreće, okreće leđa fotoaparatu, naginje glavu ili se pak udaljava od fotoaparata. S druge strane, poboljšanja tehnologije DFD unaprijedila su AFC koji također korisnicima omogućuje praćenje malih subjekata ili subjekata koji se brzo kreću radi njihova snimanja s oštrim fokusiranjem. Korisnici mogu te prednosti iskoristiti pri snimanju fotografija, ali i videozapisa.


Panasonic je nastavio s razvojem tehnologija koje će biti implementirane u novim proizvodima, ali i u onim već izdanim, i to preko ažuriranja programske podrške.

Pročitano 173 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja