Samsung uređaji donose dašak svježine, ljepote ali i osmijeh uz pet godina jamstva u vaš dom

Samsung uređaji donose dašak svježine, ljepote ali i osmijeh uz pet godina jamstva u vaš dom

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 22 Rujan 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

21. rujna, 2020.|Zagreb

Samsung uređaji donose dašak svježine, ljepote ali i osmijeh uz pet godina jamstva u vaš dom 

Uređenje stana je uvijek izazovno. Bilo da se spremate osamostaliti ili promijeniti sredinu iz osobnih ili objektivnih razloga. Određene prostorije su uvijek lakše, a neke teže. Ovdje prvenstveno govorimo o kuhinji. Pri odabiru tražimo ono što nam se estetski najviše sviđa, ali i dimenzijama i funkcionalnošću odgovara našim potrebama.


No, nije samo teško pronaći prave elemente. Teško je i odabrati prave uređaje. Ono što svi želimo je najbolji omjer mogućnosti i cijene, a jedan od, ako ne i najvažniji element je kvaliteta izrade i izdržljivost. Poznavateljima današnjim brandova je ovdje upravo i značajna kvaliteta Samsung uređaja. Nema kompromisa kvalitete na uštrb stila ili dizajna, no, niti obrnuto. Dobro je znati, ukoliko sada uređujete svoj stan ili ste odlučili obnoviti svoje uređaje, kako je od 1. rujna, pa sve do kraja ove godine, 31. prosinca, aktualna Samsung promocija. To znači da svi novi korisnici mogu uživati u raznim pogodnostima. Na primjer, pri kupnji inovativnih Samsung uređaja odobrava se čak pet godina jamstva. Jednostavno registrirajte kupljeni uređaj na internetskoj stranici https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/  i ostvarite navedenu pogodnost. Navedena ponuda odnosi se i na kombinirane perilice i sušilice rublja ali i samostalne sušilice rublja, u razdoblju od 1. listopada 2020. do 31. prosinca 2020.

 Električna pećnica za ekonomičnost i efikasnost 

Samsung se s razlogom ponosi na svoje kuhinjske ugradbene uređaje, od kojih smo neke i sami upoznali. Oni stvaraju sklad i harmoniju koju tražite. Tu svakako ističemo električnu pećnicu s fleksibilnim dualnim vratima koja omogućuje istovremenu pripremu dva jela, dok SMART Indukcijska ploča za kuhanje s Virtual Flame tehnologijom svijetli kao stvarni plinski plamen. Uključena LED rasvjeta olakšava uvid u isključenost, odnosno uključenost samog plamenika.

 

 Hladnjaci i zamrzivači za uvijek svjež i prirodan okus namirnica i jela
 

Za dobru kuhinju esencijalne su kvalitetne namirnice. Za njihovu svježinu i dugotrajnost brinu vrhunski hladnjaci i zamrzivači. Uređaji koriste napredni sustav hlađenja uz koji će namirnice dulje biti svježe, uz zadržavanje prepoznatljive arome i teksture. Odlično je da se više ne moramo brinuti pri zamrzavanju namirnica i jela. Okus i svježina ostaju. Osim toga, Samsung Twin Cooling Plus tehnologija hladi odjeljke odvojeno. Stoga se mirisi iz hladnjaka ne šire na zamrzivač, što dodatne pomaže očuvanju izvornog okusa zamrznute hrane.

 

 


Ukoliko sami brinete o hrani i kuhinji, dobro znate koliko je važnost kvalitete nape. Snažni ventilacijski sustav će eliminirati i agresivnije mirise jela iz vašeg doma. Još je možda i bolja informacija kako je sama napa gotovo nečujna uz prisustvo automatskog senzora brzine ventilacije.

 

 

Perilica posuđa s WaterWall tehnologijom 

Nakon dobrog obroka slijedi vjerojatno još zahtjevniji posao. Korišteno suđe treba oprati, a ručno pranje može biti zaista izazovno i za zdravlje vaših leđa. No, uz perilicu posuđa s WaterWall tehnologijom, kuhinja će dobiti i dodatni sjaj svježine. Naime, perilica će učiniti sjajnim sve dijelove posuđa, pa i one najsitnije, a ciklus pranja i sušenja biti će gotov za samo 55 minuta.

 

Svježina doma uz Samsung usisivače 

Uz to, kako bi vaš dom uvijek blistao i odisao svježinom, potreban vam je kvalitetan usisivač.

 

 

Ukoliko tražite dobro rješenje, uvijek se možete na Samsung usisivače, a ukoliko vam usisavanje i čišćenje nije najdraža aktivnosti, Robot VR7000M odradit će posao umjesto vas. Uređaj uz naprednu tehnologiju sam računa optimalnu rutu za brzo čišćenje, a dizajniran je kako bi uz manje tijelo imao što efikasniju snagu usisavanja. Tako će sam efikasno očistiti svaki kutak vašeg stana.

 

 

 

Čista i mirisna odjeća uz Samsung perilice i sušilice rublja
 

Čista i mirisna odjeća nije više samo san. Čak i ukoliko zaboravite na večernji izlazak, svoju najdražu obuću uz QuickDrive tehnologiju stignete na vrijeme oprati. Konkretno, QuickDrive ovdje znači 50% manje vremena za pranje, ali i 20% manje potrošene energije. Kako bi priča bila još bolja, tu je i AddWash funkcija. Da, iako je ciklus pranja već započeo, sada možete dodati još rublja.

 

 

Korisnicima Samsung uređaja, dobro je poznata kvaliteta proizvoda u ponudi. Osim toga, tu je i visoka učinkovitost i ekonomičnost, tako da će vam kućanski poslovi postati još jedna lijepa pjesma u vašem domu. Teško je nabrojati sve vrline Samsung uređaja, no, činjenice su jednostavno sjajne. Dizajn Samsung uređaja svima je dobro poznat, a svaka prostorija u kojoj se nalaze, biti će još elegantniji i ljepši. 

 


Obzirom na ponudu uređaja i trajanje samog jamstva, radi se o fantastičnoj prilici koju ne biste trebali propustiti. Nemojte oklijevati i požurite na samsung5godinajamstva.hr i saznajte i uživajte u Samsung pogodnostima. 
Za ostvarenje prava na pet godina jamstva, uređaj je potrebno registrirati u roku od 30 dana od datuma kupnje naznačenog na računu.

Promocija 5 godina jamstva na određene Samsung hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisivače vrijedi od 01.09. do 31.12.2020. 

Promocija 5 godina jamstva na određene sušilice i kombinirane perilice-sušilice vrijedi od 01.10. do 31.12.2020.  

Broj korisničke podrške 072 726 786 (po cijeni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu).

 

Pročitano 18141 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja