Hippy Garden – higijenska zaštitna torbica za masku

Hippy Garden – higijenska zaštitna torbica za masku

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 13 Listopad 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

13. listopad, 2020.|Zagreb

Hippy Garden – higijenska zaštitna torbica za masku 

U ovim teškim vremenima kada je neizvjesnost na svakom koraku, domaći modni brand Hippy Garden odlučio je pronaći novu poslovnu priliku i pokazati da se može raditi u svakim uvjetima, napredovati i ono najvažnije - osvanuti na sceni. Tako je sada pred nama novi inovativan hrvatski proizvod iz kreativne tvornice HIPPY GARDENA - higijenska torbica za masku. To je zapravo fantastičan modni dodatak kojeg trebate i s kojim je i život lakši.


Higijenska zaštitna torbica za masku je 100% proizvedena u Hrvatskoj. Za proizvodnju se koristi medicinski materijal, a namijenjena je za higijensko spremanje maski za lice. Zaštićena na Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo pod brojem: D20200075, nositelj industrijskog dizajna - Đurđica Vorkapić. Odlike ovog inovativnog hrvatskog dizajn proizvoda su:

 

- Certificirani medicinski materijal.

- Vodootporan i antibakterijski materijal proizveden u Hrvatskoj, a koristi se u zdravstvenim ustanovama (operacione sale i bolnice).

- Ovaj provjereni materijal zadovoljava visoke higijenske i  zdravstvene standarde.

- Praktičan i jednostavan način nošenja maski u zaštitnim higijenskim vrećicama na ruci, u torbi i sl.

- Višestruko korištenje vrećice.

- Sigurnosni patentni zatvarač ili čičak traka.

- 100% hrvatski proizvod.

 

U svakom slučaju, radi se o odličnoj ideji, ostvarenoj putem sjajnog dizajna, svakako u skladu s tradicijom branda i samim nazivom, no, ipak se nadamo da su u planu i neki drugačiji oblici ove zanimljive higijenske zaštitne torbice.

 

Pročitano 152 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja