Virtualni Dell Technologies Forum predstavlja digitalnu dimenziju novog normalnog

Virtualni Dell Technologies Forum predstavlja digitalnu dimenziju novog normalnog

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 23 Studeni 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

23. studenog, 2020.|Zagreb

Virtualni Dell Technologies Forum predstavlja digitalnu dimenziju novog normalnog 

Dell Technologies se u ovoj godini punoj izazova usmjerio na dodatne inovacije na putu digitalnog napretka. Ovaj IT gigant čija misija nije samo stvaranje novih vrijednosti, nego i dijeljenje znanja, vještina i stručnosti, kako bismo zajedno poticali inovacije, i ove godine organizira tradicionalni Dell Technologies Forum, koji će u četvrtak, 26. studenoga od 9:30 ponovno okupiti renomirane stručnjake iz industrije tehnologije i digitalne transformacije. U skladu s epidemiološkom situacijom, ovogodišnji forum će biti održan virtualno, a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem linka.


Bogat program donosi prezentacije koje potiču na razmišljanje, konstruktivne rasprave uz pitanja i odgovore s inspirativnim stručnjacima, breakout sjednice i još mnogo toga. Ovogodišnji Dell Technologies Forum započet će zanimljivom panel raspravom na temu ubrzanja digitalne transformacije, a među stručnjacima iz svijeta financija i tehnologije, koji će sudjelovati na panelu, valja izdvojiti predsjednika Uprave Dell Technologies Michaela Della, stariju  potpredsjednicu i generalnu menadžericu Dell Technologies za centralnu i istočnu Europu Anju Monrad te Dell Account Directora, INTEL-a Nicka Daya.

Otkrijte, naučite i umrežite se 

Sudionici će imati priliku doživjeti samu srž vizionarstva uz interaktivne demonstracije, naučiti više o inovativnim end to end rješenjima te uživo potražiti odgovore vodećih tehnologa na svoja pitanja. Uz to, Forum predstavlja priliku za povezivanje sa novim kolegama i cjelokupnom zajednicom IT stručnjaka.  

Ovogodišnji Forum na razini CEE regije obuhvatit će i našu Adriatic regiju. U dijelu programa s početkom u 12 sati, koji će  otvoriti Aleksandar Antić, menadžer prodaje za Dell Adriatic & Bulgaria sudionici će imati priliku čuti iz prve ruke o jednim od najboljih rješenja za krajnje korisnike iz Adriatic regije.

Najbolji pregled tehnoloških mogućnosti i benefita, na koje se možemo osloniti u svakodnevnom životu nam mogu dati i sami korisnici, a time će se baviti tematski dio Uvidi s kupcima u 12:15.

Od 12:45 sudionici će dobiti ekskluzivan uvid u nadolazeće trendove digitalne transformacije, kroz dio programa pod nazivom IDC Budućnost digitalne infrastrukture, koji će se održati od 12:45 uz zanimljivog gosta predavača Nevenu Conić, Regional Manager, IDC. 

Za više informacija o rasporedu i govornicima te samu prijavu za sudjelovanje posjetite Dell Technologies Forum.

Pročitano 192 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja