Huawei korisnicima omogućio besplatno produljenje jamstva za 3 mjeseca

Huawei korisnicima omogućio besplatno produljenje jamstva za 3 mjeseca

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 30 Studeni 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

30. studenog, 2020. | Zagreb

Huawei korisnicima omogućio besplatno produljenje jamstva za 3 mjeseca 

Huawei je postojećim korisnicima svojih uređaja osigurao čak dvije posebne ponude kojima nagrađuje njihovu vjernost. Naime, svi kojima jamstvo na Huawei uređajima, ističe od 28. studenog do 28. veljače jamstvo se produljuje do 1. ožujka 2021. godine. Također, svim korisnicima kojima su potrebne usluge servisa uređaja pod jamstvenim rokom pokriveni su logistički troškovi.


Kako bi aktivirali produljeno jamstvo uređaja, korisnici će pokrenuti aplikaciju Podrška, potom odabrati Servis – Brza usluga – Pogodnosti kako bi provjerili status jamstva i datum isteka. Također, istu informaciju moguće je saznati posjetom na službenu Huawei web stranicu za provjeru statusa jamstva uređaja. 

Huawei ovom akcijom pokazuje brigu o svojim korisnicima i njihovoj opremi nakon prodaje, pokušavajući im osigurati najbolje korisničko iskustvo. Zbog toga u Huaweiju kontinuirano poboljšavaju svoj softver, omogućuju ažuriranja i pružaju korisnicima usluge koje im pomažu s održavanjem svojih uređaja u najboljem mogućem stanju. 

„Stalo nam je do naših korisnika, a kako bi ispunili njihova očekivanja i održali povezanost s njima tijekom ovog izazovnog razdoblja predstavili smo dvije posebne ponude. Besplatno ćemo im produljiti jamstvo i osigurati plaćanje poštarine za popravak njihovih Huawei uređaja koji su u jamstvenom roku. Nadamo se da ćemo u ovom specifičnom vremenu korisnicima pomoći da se zbliže zahvaljujući tehnologiji“, istaknuo je Liuguoli, Huaweijev service manager. 

Za sve Huawei proizvode, uključujući telefone, računala, tablete, nosive uređaje, audio opremu i rutere, čija izvorna garancija istječe između 28. studenoga 2020. i 28. veljače 2021., jamstvo će se produljiti do 1. ožujka 2021. godine. Za bilo koji uređaj koji ispunjava navedene kriterije, jamstvo će se automatski produljiti do 1. ožujka 2021. godine, dok će uvjeti jamstva ostati nepromijenjeni. 

Korisnici također mogu ostvariti i besplatno slanje uređaja koji su u jamstvenom roku na servis. Njihov će uređaj preuzeti kurir i odnijeti ga u Huawei servis. Nakon popravka, svaki se uređaj čisti i dezinficira prema profesionalnim standardima. Popis dostupnih servisa moguće je pronaći na službenoj web stranici, a više informacija može se dobiti na besplatan info broj - 0800 6322. 

Osim vrhunskih pametnih satova, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i odličan povoljni pametni telefon P Smart 2021,  kao i premium slušalice s odličnim zvukom FreeBuds Pro i FreeLace Pro. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a na globalnoj razini predstavljena je i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Pročitano 220 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja