GeForce RTX 3060 Ti na tržištu od danas, 2. prosinca – brža, ali jeftinija od RTX 2080 SUPER

GeForce RTX 3060 Ti na tržištu od danas, 2. prosinca – brža, ali jeftinija od RTX 2080 SUPER

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 01 Prosinac 2020 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

02. prosinca, 2020. | Zagreb

GeForce RTX 3060 Ti na tržištu od danas, 2. prosinca – brža, ali jeftinija od RTX 2080 SUPER 

Prema službenoj objavi, Andrew Burnesa iz NVIDIAE od 1. prosinca, očekuju nas i više nego dobre vijesti iz NVIDIAE. Naime, od sutra, 2. prosinca, svijet dobiva prinovu u RTX 3060 obitelji grafičkih gartica. Najbolje od svega je informacija kako se radi o kartici koja je u prosjeku, ovisno o proizvođaču, jeftinija 40% od RTX 2080 SUPER. Očekivana preporučena cijena trebala bi biti oko $399,00 u odnosu na $699,00. Ono što je još bolje su poboljšane performanse.


Definitivno, kraj godine će donijeti mnogim zaljubljenicima u gejming veliku dilemu. Nadogradnju na PS5 ili novu odličnu grafiku i obnoviti svoje računala, a uz relativno prihvatljivu cijenu. Dakle, bilo da igrate rasterizirane igre ili vrhunske ray-traced naslov, ili pak želite osnažiti kreativnost ili produktivnost, GeForce RTX 3060Ti donosi najbolje moguće iskustvo u svojoj klasi.


Za to je posebno zaslužna NVIDIA Ampere Arhitektura koja donosi drugu generaciju jezgri za Ray Tracing, treću generaciju tenzorskih jezgri za umjetnu inteligenciju i izuzetno važnim tehnologijama poput NVIDIA DLSSNVIDIA ReflexNVIDIA Broadcast.Ove tehnologije će unaprijediti kvalitetu igranja, ubrzati sam gameplay, a poboljšati i učiniti će jasnijom i govoronu komunikaciju kao i video pozive i razgovore s prijateljima, obitelji, i poslovnim kolegama.

 

Ovdje treba istaknuti kako niti jedna druga platforma za sada ne pruža ove prednosti. Stoga ukoliko želite najbolje moguće korisničko iskustvo, bilo da se radi o video igrama, poslovnim izazovima, kreativnim izazovima, ili dok jednostavno razgovarate i koristite video pozive, GeForce RTX predstavlja jedinog “pravog igrača u gradu”.  

U NVIDIAI se ponose i suradnjom s tvrtkama poput: CD PROJEKT RED, Activision, Ubisoft i mnogim drugim kako bi donijeli izazovno, uranjajuće iskustvo u naslove poput: Cyberpunk 2077Call of Duty: Black Ops Cold WarWatch Dogs: Legion i drugim.


Također, uz NVIDIA DLSS  tehnologiju, korisnici će dobiti još bolje performanse u čak preko 25 igara, a iz mjeseca u mjesec, biti će ih i sve više. Poboljšane performanse, uz još bolji vizualni prikaz i anti-aliasing tehnologiju, kao i druga poboljšanja, korisnici novih grafika dobiti će i još bolje frame rate rezultate, za još prirodnije akcijske scene. Također, već do kraja godine, više od desetak gejmerskih naslova biti će prilagođeno tvrtkinoj najnovijoj tehnologiji, NVIDIA Reflex. Ova tehnologija reducira latenciju sustava (tzv. “input lag”), te će igre biti još responzivnije, omogućavajući igračima kompetitivnost u multiplayer naslovima, čime će dobiti dodatnu prednost and svojim protivnicima, donoseći više pobjeda i veći broj eliminiranih protivnika.

Pročitano 180 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja