Nenadmašna kvaliteta tiska - HP Stitch

Nenadmašna kvaliteta tiska - HP Stitch

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 02 Prosinac 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

01. prosinca, 2020. | Zagreb

Nenadmašna kvaliteta tiska 

HP Stitch printera digitalno transformira tržište tekstila 

Izniman printer za tisak na tkaninama, HP Stitch zaslužan je za nevjerojatnu suradnju s mladom dizajnericom Jelenom Holec, koja je uz pomoć printera HP Stitch S500 izradila tisak svojih maštovitih kreacija na tkaninama za cijelu zimsku kolekciju. Iako je donedavno bojanje i tisak na tkaninama bilo dijelom ručnog rada, vrhunske performanse HP Stitch printera mijenjaju trendove u modnoj kao i industriji interijera. Boje otisnute ovim printerom su žive i izražajne, ne blijede, a tisak je izrazito brz i kvalitetan.


Zahtjevi korisnika sve više idu u smjeru manjih narudžbi različitih boja i uzoraka čime se krajnjem korisniku nudi personalizirani pristup, no, za takav tisak jako je važna brzina i fleksibilnost, a HP Stitch S500 zasad možete pronaći u tiskari Šimić&Co. u kojoj su napravljene i tkanine za ovu modnu kolekciju. Dizajnerica je poželjela sama kreirati boje i uzorke na tkaninama koje je izradila uz pomoć HP Stitch tekstilnog printera što joj je omogućilo iznimno žive boje, posebne dubine što cijeloj kolekciji daje dozu razigranosti idealne za zimske dane pred nama. Brz i kvalitetan digitalni tisak iznimno joj je važan jer često proizvodi male serije i radi po narudžbi klijentica pa izrada materijala mora biti brza i precizna.


Tekstilni sublimacijski printer HP Stitch u sebi ima integrirane interesantne značajke koje ga izdvajaju od konkurencije, a osmišljen je sa željom da ponudi rješenja za neke od najčešćih nedostataka kod digitalnog tiska na tkanine. Jedan od postojećih problema je nekonzistentnost boje na uređajima i različitim lokacijama. Kod HP Stitch printera ovo je riješeno s ugrađenim spektrofotometrom, koji omogućuje spremanje parametara boje čime je omogućena dosljedna reprodukcija boja za svaki tisak i mogućnost njezine reprodukcije na različitim uređajima.


Brzi tisak i izražajne boje odlika su ovog printera koji je idealan ne samo za modnu industriju nego i za industriju interijera te sport jer se lako tiska na sportskoj odjeći i opremi. Izrazito saturirane boje pa čak i dubina crne oduševljavaju sve korisnike, a posebno je važno što svaki put printer tiska istu nijansu boje.Partnerstvo s tvrtkom Fortuna Digital, koja je zastupnik HP Stitch tekstilnih printera omogućilo je dizajnerici Holec da uvijek iznova dobije jednaku kvalitetu tiska i boju na tkaninama što je njezin prepoznatljiv potpis. Prateći svjetske trendove, Holec kontinuirano surađuje s partnerima koji njezin rad čine jedinstvenim i pružaju vrhunsku kvalitetu materijala što joj je kao dizajnerici iznimno važno. „Želim da moji komadi traju i da žene koje nose moju odjeću i nakon par godina mogu uživati u svom kaputu ili jakni jer samo ulaganje u kvalitetu stvara održivost i dugotrajnost u modi“, poručuje dizajnerica.


Pročitano 139 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja