Na CES-u 2021 - Samsung je predstavio inovativnu Bespoke seriju hladnjaka

Na CES-u 2021 - Samsung je predstavio inovativnu Bespoke seriju hladnjaka

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 19 Siječanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

19. siječnja, 2021. | Zagreb 

Uredio: Božidar Žitnik 

Samsung predstavio inovativnu Bespoke seriju hladnjaka na CES 2021 

Korisnici mogu birati različita kuhinjska i dizajnerska rješenja kako bi personalizirali vlastiti životni prostor 

Tvrtka Samsung Electronics je po prvi puta najavila predstavljanje inovativne Bespoke linije hladnjaka na najvećem svjetskom tehnološkom sajmu CES 2021. Novi hladnjaci dolaze s rješenjima poput Flex dizajna, AutoFill pretinca za vodu te FlexCrisper i Crisper+ tehnologija za dulje trajanje namirnica. Uređaji će biti dostupni na europskom tržištu tijekom 2021. godine u nekoliko privlačnih boja kako bi se lako uklopili u svaki interijer.  


Bespoke hladnjake krasi potpuno novi Flex dizajn s četirima vratima elegantnih linija, uz suvremeno dizajniranu ravnu ploču s udubljenim ručkama, koja se uklapa u različite stilove kuhinja. S osam jedinstvenih boja i završnim obradama od stakla ili čelika, ovi hladnjaci nude posebne mogućnosti dizajna. Paleta boja u kojima će biti dostupni, obuhvaća sivo, nebesko plavo, mornarsko plavo , bijelo i ružičasto staklo, kao i mornarsko plavu, mat crni čelik i boju šampanjca.

 

„S obzirom na to da obitelji provode više vremena kod kuće, sve više ulažu u kućanske aparate koji mogu personalizirati, a to je upravo ono što nudi naš Bespoke asortiman. Bespoke hladnjaci su prilagodljivi svakom interijeru, budući da su napravljeni u više boja, od različitih materijala i sa završnim obradama koje možete odabrati u skladu sa vašim stilom. Također možete prilagoditi i unutrašnji prostor frižidera pomoću promjenjivih ladica i drugih jedinstvenih karakteristika.“ izjavio je John Herrington, viši potpredsjednik i generalni direktor odjela za kuhinjske aparate, Samsung Electronics America.

 

Čineći cjelokupan dizajn elegantnim, Flex Bespoke hladnjak dolazi s novim odjeljkom za piće unutar gornjih lijevih vrata koji omogućuje brz pristup AutoFill pretincu za vodu. AutoFill pretinac automatski se dopunjava svježom filtriranom vodom, a u nju možete dodati okus po vašem izboru. Hladnjak posjeduje i dvostruki ledomat, koji ne pravi samo obične kockice leda, već i „ledene mrvice“ koje brže hlade piće.


 

Flex Bespoke sadrži unaprjeđenu Flex zonu - prilagodljiv odjeljak koji mijenja temperaturu hladnjaka u temperaturu zamrzivača, zadovoljavajući različite obiteljske potrebe za skladištenjem hrane. Flex zona ima pet opcija podešavanja temperature za zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso i ribu, voće i povrće, kao i za piće. Tu je i FlexCrisper™ koji omogućuje da meso ili ribu čuvate na optimalnoj temperaturi, kao i Crisper+™ koji vaše voće i povrće duže održava svježim.

 

Samsung će predstaviti liniju Bespoke hladnjaka i u Europi te zemljama Bliskog istoka tijekom 2021. godine, šireći se izvan sjeverno europskog i azijskog tržišta, gdje je ovaj asortiman trenutno dostupan, dok će u SAD-u će biti dostupan od ove godine. Više informacija o Bespoke hladnjacima možete pronaći na Samsung virtualnoj izložbi u okviru sajma CES 2021 od 11. do 14. siječnja. Više informacija o najnovijim Samsung proizvodima potražite na https://www.samsung.com/us/explore/experiences/ces2021

Pročitano 209 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja