Hrvatski Telekom poziva studentice da se prijave na Women's STEM Award 2021

Hrvatski Telekom poziva studentice da se prijave na Women's STEM Award 2021

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 17 Veljača 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

17. veljače, 2021. | Zagreb 

Uredio: Božidar Žitnik 

Hrvatski Telekom poziva studentice da se prijave na Women's STEM Award 2021

 

  • Sve studentice STEM fakulteta sa svojim bakalaureatskim i diplomskim radovima mogu sudjelovati u DT-ovom međunarodnom programu.
  • Najuspješniji rad bit će nagrađen s 3000 eura.
  • Sudjelovati se može na jednu od pet tema: Cloud, Internet of Things, Artificial Intelligence, Cyber Security, Networks of the Future. 

Hrvatski Telekom, kao dio Deutsche Telekom Grupe, i ove godine poziva studentice STEM fakulteta u Hrvatskoj na sudjelovanje u međunarodnom Women's STEM Award programu, koji se provodi osmu godinu zaredom i daje priliku za osvajanje glavne nagrade od 3000 eura.  Studentice znanstvenih smjerova, tehnologije, inženjerstva i matematike svoje bakalaureatske ili magistarske radove mogu prijaviti do 14. ožujka na jednu od pet strateških tema: Cloud, Internet of Things, Artificial Intelligence, Cyber Security, Networks of the Future.


Najbolji završni rad prema procjeni stručnog žirija sastavljenog od eksperata Deutsche Telekoma, predstavnika akademske zajednice i drugih istaknutih stručnjaka iz STEM područja nagradit će se s 3000 eura, a najbolji i najinovativniji rad iz svake od tema natječaja ima priliku osvojiti dodatnih 500 eura. Radovi se predaju na engleskom ili njemačkom jeziku, a sve informacije o programu 'Women's STEM Award 2021 možete pronaći na linku.

Hrvatski Telekom aktivno se zalaže za promociju STEM aktivnosti i položaj žena u znanosti kroz dugogodišnje ulaganje u projekt Generacija NOW u kojem je sudjelovalo preko 300 obrazovnih ustanova i preko 2200 djece i mladih. Sa čak 44 posto žena na menadžerskim pozicijama, Hr vatski Telekom je jedna od vodećih hrvatskih, ali i europskih telekomunikacijskih kompanija, po zastupljenosti žena u menadžerskoj strukturi.

 

Pročitano 76 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja