A1 Alpha 20 pametni telefon

A1 Alpha 20 pametni telefon

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 23 Veljača 2021 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

23. veljače, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

A1 Alpha 20 pametni telefon 

Proteklih dana smo upoznali novi A1 Alpha 20 pametni telefon. Radi se o već trećoj po redu reinkarnaciji Alpha serije koja svojom pristupačnošću uvijek ima svoju publiku. Tako je i s najnovijom serijom koja se ističe s ugrađene tri kamere, od 48, 5 i 2Mpx. Zapravo smo, na neki način, iznenađeni kvalitetom obzirom na samu cijenu uređaja.


Ono čime se A1 Alpha 20 još ističe je velik i svijetao zaslon veličine 6.22 inča čime se omogućava udoban i fluidan rad. Uređaj dolazi s ugodnih 128GB interne memorije i 4GB RAM memorije, što će biti dovoljno za sve datoteke i aplikacije, pa čak i onim, zahtjevnijim korisnicima.Zanimljiv je i podatak o kapacitetu baterije od 4000mAh što znači da vas Alpha 20 neće ostaviti na cijedilu u važnim trenucima. Uz navedeno, u kutiji se nalazi zaštitna maska, kao i zaštitna folija, što smatramo vrlo pohvalnim, a da bi stvar bila još bolja, uz A1 Alpha dolazi i jamstvo u trajanju od čak tri godine. Za testiranje i video prezentaciju potrudio se Krunoslav Ćosić, a uređaj nam je za potrebe izrade ovog priloga ustupila tvrtka A1 Hrvatska. 


I za kraj, ali ne manje važan je i podatak kako A1 od svakog prodanog novog A1 Alpha pametnog telefona odvaja za donaciju Međunarodnoj federaciji društava Crvenog križa i Crvenog polumjeseca (IFRC) za pomoć u borbi protiv virusa COVID-19. Za više informacija o uređaju ili opcije nabavke istog, posjetite link https://www.a1.hr/hr/privatni/mobiteli/alpha20


Pročitano 77 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja