IFA Berlin 2021 predstavlja događanje „Tech Up For Women“

IFA Berlin 2021 predstavlja događanje „Tech Up For Women“

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 01 Ožujak 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

01. ožuka, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

IFA Berlin 2021 predstavlja događanje

„Tech Up For Women“ 

IFA želi dobrodošlicu prvom Međunarodnom tehnološkom dogoađanju za žene u Berlinu (International Tech Up For Women Event in Berlin) 

Ove godine, berlinska IFA pokreće prvu međunarodnu konferenciju Tech Up for Women u partnerstvu s Global Training Group Group u rujnu 2021. Tech Up for Women inovativni je B2B događaj osmišljen kako bi žene mogle učiti i povezivati se s tehnološkim top liderima iz svijeta žena, istraživačicama i stručnjakinjama iz područja tehnologija. Dakle, konferenciji će se moći pristupiti osobno, kao i putem Interneta, pokrivajući teme poput blockchaina, cyber-sigurnosti, 5G-a, fintecha, poduzetništva, interakcije s najnovijim dostignućima u VR-u, AR-u, AI-u, robotizaciji, kodiranju, novim proizvodima, uslugama, suradnji i umrežavanju.


„Vrlo smo uzbuđeni što donosimo Tech Up For Women u berlinsku IFA-u, te ženama diljem svijeta stvaramo nove prilike za nova znanja. Dakle, konferencija će omogućiti ženama da uče jedna od druge i da stvaraju svoje nove mreže,“ rekao nam je Dawn Pratt, CEO platforme Tech Up For Women Platform i udruženja Global Training Events Group.


„Tech Up For Women predstavlja puni sjaj svjetla uloge žena u svijetu tehnologije. Oduševljeni smo što smo udružili snage s ovom izuzetno nadahnutom i visoko inovativnom ženskom tehnološkom zajednicom. Tech Up For Women pružit će našim gostima i partnerima inspirativan dan sa fascinantnim govornicima, panel diskusijama, važnim razgovorima i mogućnostima umrežavanja.“, izjavio je Dirk Koslowski, IFA Director.

Pročitano 147 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja