Garmin Enduro - pametni sat

Garmin Enduro - pametni sat

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 07 Ožujak 2021 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

07. ožujka, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Garmin Enduro - pametni sat za najekstremnije i najizdržljivije sportaše

Dolazak ljepšeg vremena svima daje dodatnu snagu i motivaciju za kretanjem. Uostalom kada je socijalna distanca ograničena, pravo je vrijeme upoznati samog sebe i svoje atletske limite.


No, kako biste bolje sačuvali ili čak unaprijedili svoju zdravstvenu sliku, tu su i pametni satovi. Mi smo upravo upoznali najnoviji uradak tvrtke Garmin, pametni sat za one najizdržljivije, Enduro. Za početak dovoljno je istaknuti kako je Enduro GPS opremljlen Power glass staklom za solarno punjenje koje produžuje trajanje baterije, ali i sadrži brojne vrhunske funkcije koje su namijenjene onim najizdržljivijim sportašima i ekstremnim sportovima. Iz tog razloga imamo stalno uključen 1.4 inčni zaslon koji je optimiziran i za gledanje na jakom svjetlu, pa čak i u pokretu. Uz učinkovit procesor fokusirani ste na utrku, a ne na trajanje baterije. 

Garmin Enduro - Dejan Radanac

Baterija će vam omogućiti rad do čak 80 sati u GPS načinu rada, pa sve i do 300 sati u štedljivom načinu rada. Naravno, optimalnom regulacijom potrebitih senzora, jednostavno ćete pronaći najbolji način za štednju baterije prema vašim potrebama, a sjajna je mogućnost korištenje energije Sunca za punjenje baterije sata. 

Dejan Radanac – Ultrarunner, državni rekorder u cestovnom trčanju na 100 km

Uz Garmin Enduro ćete svakako lakše doći do najbolje forme i kondicije, a isto tako je i održavati. Potrebno je i dodatno naglasiti kako se radi o prilično laganom, ali izuzetno izdržljivom uređaju, baš onakvim kakav i treba biti za ekstremne uvjete utrka. Kada spominjemo izdržljivost, tu uz punu funkcionalnost i uz ekstremne vremenske uvjete, mislimo na okvir od nehrđajućeg čelika ili lagani titanijski okvir s DLC slojem otpornim na ogrebotine. Osim toga sadrži iznimno lagan sportski remen koji je elastičan, prilagodljiv i izdržljiv.

I za kraj, no, ne manje važno i dobro je znati kako se slobodno možete posvetiti svom ritmu bez bojazni kako biste i slučajno mogli zalutati. 

Braća Sinković - Martin - Valent - Jarun
Pročitano 169 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja