Samsung Electronics osvojio 71 iF nagradu za dizajn

Samsung Electronics osvojio 71 iF nagradu za dizajn

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 16 Travanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

16. travnja, 2021. | Seul|Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Samsung Electronics osvojio 71 iF nagradu za dizajn

Tvrtka je prepoznata po izvrsnosti dizajna koji podiže životni stil korisnika na potpuno novu razinu 

Tvrtka Samsung Electronics na svjetski poznatom međunarodnom forumu iF Design Award 2021 osvojila je rekordnu 71 nagradu. Samsung je osvojio dvije zlatne nagrade u sklopu 36 nagrada za dizajn proizvoda, 10 za profesionalne koncepte, 11 za komunikacijski dizajn, 5 za dizajn ambalaže i 9 za korisničko iskustvo (UX), korisničko sučelje (UI) i dizajn usluge.


Zlatne nagrade dobili su pročišćivač zraka BESPOKE AX9000N i BESPOKE City Color Edition. Pročišćivač zraka BESPOKE AX9000N prepoznat je po svom inovativnom konceptu koji je korisnicima omogućio da odaberu dizajn prednjeg dijela pročišćivača sukladno njihovom načinu života.

BESPOKE AX9000N air purifier

Uz to, kolekcija panela BESPOKE City Color Edition prepoznata je po svojoj paleti boja i materijala za kuhinjske uređaje, uključujući hladnjake, indukcijske ploče za kuhanje i pećnice. BESPOKE City Color Edition nudi palete boja nadahnute raznim gradovima poput Stockholma, Berlina i Seula.

BESPOKE City Color Edition

„Važno je pružiti diferencirano korisničko iskustvo i stvoriti dodatnu vrijednost u svakodnevnom životu. Kontinuirano ulažemo naše napore u kreiranje inovativnog dizajna koji će olakšati svakodnevicu naših korisnika“, rekao je Dontae Lee, izvršni potpredsjednik i voditelj Centra za korporativni dizajn, Samsung Electronics.

U kategoriji proizvoda, Samsung je osvojio nagrade i za:

Q950TS QLED 8K

 

  • QLED 8K televizor koji koristi infinity zaslon koji maksimizira uranjanje u sadržaj smanjenjem okvira;
  • The Premiere, vrhunski projektor za dom opremljen tehnologijom Triple Laser i Ultra Short Throw;
  • WW8000T perilica rublja i DV8000T sušilica za rublje koje se mogu slagati okomito, vodoravno ili samostalno, ovisno o raspoloživom prostoru;
  • Galaxy Z Fold2 i Galaxy Z Flip, pametni telefoni koji pružaju jedinstveno i inovativno korisničko iskustvo sklopivih pametnih telefona;
The Premiere

 WW8000T DV8000T UX

Galaxy Z FlipGalaxy Z Fold2

U ostalim kategorijama, Samsung dizajn s naglaskom na dostupnost i okoliš je osvojio sljedeće nagrade:

 

  • WW8000T perilica rublja i DV8000T sušilica za rublje UX s pametnim i lakim korištenjem koje također uključuje Braille oznake i povratni glasovni sustav koji ukazuje na različite cikluse ili temperature pranja;
  • Eco-pakiranje proizvoda – održivo pakiranje koje olakšava recikliranje kutija.
Eco Package

U organizaciji iF International Forum Design GmbH, natječaj iF Design Award započeo je u Njemačkoj 1953. godine. iF Design Award sveobuhvatno ocjenjuje proizvode i usluge na temelju raspisanih kriterija, koji uključuju diferencijaciju i utjecaj u devet disciplina i kategorija - proizvod, pakiranje, komunikacija, profesionalni koncept, interijer, arhitektura, dizajn usluga, korisničko iskustvo (UX) i korisničko sučelje (UI).

iF Design Award 2021 pobjednici su objavljeni na službenoj web stranici iF Design Award i aplikaciji iF Design. Za više informacija posjetite https://ifworlddesignguide.com

Pročitano 173 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja