Ericsson Nikola Tesla nije sudjelovao u izradi cijepise.zdravlje.hr

Ericsson Nikola Tesla nije sudjelovao u izradi cijepise.zdravlje.hr

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 16 Travanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

16. travnja, 2021. | Seul|Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Ericsson Nikola Tesla nije sudjelovao u izradi cijepise.zdravlje.hr 

Upravo smo dobili mail u kojem tvrtka Ericsson Nikola Tesla d.d. demantira povezanost u sudjelovanju u izradi web stranice cijepise.zdravlje.hr, a osim toga tvrtka tvrdi kako nije povezana niti s načinom rada ili održavanjem navedene web stranice. Ericsson Nikola Tesla d.d. trenutačno s Ministarstvom zdravstva ima sklopljen Ugovor o održavanju i nadogradnji programske osnovice CEZIH-a, a kreiranje ili održavanje web stranice cijepise.zdravlje.hr nije dio navedenoga Ugovora. Stoga ne postoji, niti je postojala,  zakonska ni ugovorna mogućnost angažmana Ericssona Nikole Tesle d.d. u poslovima vezanim uz web stranicu cijepise.zdravlje.hr.


Uz navedeno, prema tvrtki, svi detaljni podaci vezani uz aktualni Ugovor s Ministarstvom zdravstva javno su dostupni putem Elektroničkog oglasnika javne nabave Republike Hrvatske kao i na službenoj internetskoj stranici Ericssona Nikole Tesle. Kao i dosad, sve preuzete obveze koje proizlaze iz našeg Ugovora s Ministarstvom zdravstva izvršavamo uredno i u zadanim rokovima.  

Slijedom navedenoga, posve je neutemeljeno  i netočno  bilo kakvo dovođenje u vezu društva Ericsson Nikola Tesla d.d. i web stranice cijepise.zdravlje.hr. Obzirom kako je svima poznat renome i ozbiljnost kompanije Ericsson Nikola Tesla d.d. razumljiva je i reakcija tvrtke.

Pročitano 124 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja