M SAN Grupa, dvije nove donacije VIVAX klima uređaji i CyberPower produžni kablovi

M SAN Grupa, dvije nove donacije VIVAX klima uređaji i CyberPower produžni kablovi

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 07 Svibanj 2021 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

06. svibnja, 2021. | Zagreb | Petrinja


Uredio: Božidar Žitnik  

M SAN Grupa, dvije nove donacije

VIVAX klima uređaji i CyberPower produžni kablovi 

Kako saznajemo iz M SAN Grupe, odazivajući se na zamolbu gradonačelnika grada Petrinje gospodina Darinka Dumbovića za pomoći u opremanju modularnog naselja „Sajmište" u Petrinji, naselja namijenjenog stanovnicima koji su ostali bez svojih domova u potresima 28. i 29.12.2020. godine, tvrtka je 06. svibnja donirala 57 jedinica VIVAX klima uređaja.


Ovom donacijom osigurano je opremanje svih kontejnerski jedinica na „Sajmištu“ prije početka vrućina karakterističnih za kasno proljeće i ljeto. Uz svaku od 57 jedinica VIVAX klima uređaja doniran je i sav materijal potreban za montažu klima uređaja: od željeznih nosača do svih potrebnih cijevi i pribora.

M SAN Grupa

Kako kažu u M SAN Grupi, želja im je da kroz ovu donaciju obiteljima i stanovnicima „Sajmišta“ omoguće što ugodniji boravak u zamjenskim stanovima s iskrenom nadom da će se svi oni čim prije vratiti u svoje domove. Donaciju je ispred grada Petrinje zaprimio gospodin Darinko Dumbović, gradonačelnik.

 Darinko Dumbović - Sergej Ivasović

Nakon predaje donacije VIVAX klima uređaj gradu Petrinji predana je i druga donaciju namijenjena Gradskom društvu Crvenog Križa u Petrinji.

 Ivana Malović - Sergej Ivasović

U suradnji s američkom tvrtkom CyberPower donirano je 288 komada strujnih produžnih kablova s po pet ili šest utičnica i prednaponskom zaštitom.

CyberPower produžni kablovi

Cilj ove donacije je obiteljima s pogođenih područja omogućiti jednostavan i siguran način ukapčanja u struju i punjenja njihovih električnih uređaja. U M SAN Grupi su svjesni kako je u današnje vrijeme digitalnih komunikacija i školovanja te rada na daljinu jednostavna dostupnost do izvora električne energije esencijalna blagodat koja se podrazumijeva, osim u situacijama kada ju nemate osiguranu i kada postaje nužnost.

 Petrinja Civilna zaštita

Vođeni ovom idejom M SAN Grupa dogovorila je s kolegama iz CyberPowera realizaciju i ove donacije. Iskreno vjerujemo kao i u M SAN Grupi kako će obje donacije koristiti stanovnicima Petrinje i okolnih mjesta.

Kontejnersko naselje


Pročitano 374 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja