Poznati fotograf Dean West pokazao kako izgleda putovanje uz The Frame TV

Poznati fotograf Dean West pokazao kako izgleda putovanje uz The Frame TV

Vijesti Napisao/la  Cobra Nedjelja, 18 Srpanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

16. srpnja, 2021. | Milano
Uredio: Božidar Žitnik   

Poznati fotograf Dean West pokazao kako izgleda putovanje uz The Frame TV 

Umjetničke fotografije na vrhunskom zaslonu 

Australski umjetnik koji je studirao na Queensland College of Art Dean West najpoznatiji je po svojim složenim i nadaleko poznatim fotografijama koje svakodnevne pojave vjerno prikazuju van područja prirodne stvarnosti. U nedavnom intervjuu pohvalio je Samsung The Frame televizore na kojima su od sada nadalje dostupna njegova djela.


Poznati australski umjetnik Dean West putuje po kontinentima kako bi snimio fotografije poput osvježavajućeg prvog skoka u luksuzni bazen i osjećaja sunca na tropskoj plaži. West nastoji svojom umjetnošću gledateljima pružiti bijeg od stvarnosti i uvijek se zatekne kako se vraća krajolicima koji su topli i svijetli - ili, kako ih sam opisuje, "mjestima na kojima biste radije bili“.

 Samsung The Frame TV

Kao jednu od glavnih značajki izdvojio je kvalitetu slike The Frame QLED 4K jer predstavlja savršen medij za njegova djela koja će biti prikazana tisućama širom svijeta. Tehnologija Quantum Dot omogućuje prikaz više od milijarde boja u 100%-tnom volumenu boja, što Westovoj umjetničkoj namjeri omogućuje da zasja na svijetlom zaslonu sa živopisnom i preciznom reprodukcijom boja.

 Samsung The Frame TV

Tehnologija igra ključnu ulogu u širenju pristupa umjetnosti. Pruža mnoštvo platformi na kojima širok spektar korisnika na različitim uređajima može prikazati i pristupiti svojim uradcima, a Samsung The Frame jedan je od tih uređaja. „Već smo vidjeli kako se divno spajaju svjetovi umjetnosti i tehnike. Umjetnici su oduvijek koristili najbolje alate koji su im bili dostupni u to vrijeme, a nastavit će to činiti i dalje u korak s napretkom tehnologije", primjećuje West.

Samsung The Frame TV

Značajka Trgovina umjetninama na Samsung The Frame televizorima pruža pristup prostranoj biblioteci umjetničkih djela za svačiji ukus ili raspoloženje. Ova neprestano rastuća kolekcija sadrži djela iz različitih vremenskih razdoblja, gdje kolekciji trenutno doprinose 47 svjetskih partnera i 626 umjetnika.

Petnaest Deanovih djela od sada je dostupno i na The Frame-u.

Samsung The Frame TV

Pročitano 118 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja