Galaxy Unpacked: Get ready to unfold

Galaxy Unpacked: Get ready to unfold

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 21 Srpanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

21. srpnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

Galaxy Unpacked: Get ready to unfold 

Upravo smo dobili pozivnicu tvrtke Samsung Electronics kojom se pozivaju svi na virtualni događaj Galaxy Unpacked: Get ready to unfold, koji će se održati 11. kolovoza u 16:00 sati. Očito je da nas očekuje nešto jako veliko, stoga zašto ne saznati više i pridružiti se događanju. Definitivno, Samsung će uživo otkriti najnovije inovacije, pa i ponešto više. Iako možda i znamo nešto više, nećemo vam ništa odati kako bi zadovoljstvo bilo veće i potpunije. 


Dobro nam je poznato kako živimo u jednom nevjerojatno dinamičnom vremenu gdje se trendovi stalno mijenjaju - od naglih promjena u radnoj kulturi, pa sve do nevjerojatnog napretka komunikacijskih tehnologija. Više nego ikada prije, potrebni su nam fleksibilni, svestrani pametni telefoni koji mogu pratiti naš ubrzani tempo života kako bismo maksimalno uživali u svakom trenutku.  

Zato se pridružite događanju 11. kolovoza na Galaxy Unpacked događaju gdje će se rasklopiti novo poglavlje inovacija na području pametnih telefona koji su dizajnirani za uživanje do kraja u svakom trenutku, bez obzira gdje se nalazili. Događaj će se prenositi uživo na www.youtube.com/samsung.

Pročitano 110 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja