Garmin predstavlja epix, vrhunski multisport pametni sat s AMOLED zaslonom i do 16 dana trajanja baterije

Garmin predstavlja epix, vrhunski multisport pametni sat s AMOLED zaslonom i do 16 dana trajanja baterije

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 19 Siječanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

19. siječnja, 2022. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik 

Garmin predstavlja epix, vrhunski multisport pametni sat s AMOLED zaslonom i do 16 dana trajanja baterije 

Postignite sve, uz praćenje zdravlja i kondicije 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, pametne funkcije i ugrađene sportske aplikacije -
upakirane u sofisticirani dizajn
 

Garmin predstavlja epix, vrhunski multisport pametni sat s jakim AMOLED zaslonom. Izrađen s lećom od safira i titanijskim okvirom, epix izgleda jednako dobro u sali za sastanke kao i u teretani. A uz do 16 dana trajanja baterije, korisnici se mogu osloniti na epix 24 sata dnevno kako bi pratili svoje spavanje i razinu energije, oborili vlastiti rekord ili trenirali za sljedeću veliku avanturu. Opremljen funkcijama za praćenje zdravlja, aktivnosti i naprednim funkcijama treninga - kao i pametnim obavijestima - epix pomaže sportašima da maksimalno iskoriste svaki trenutak. 


Sofisticirani stil i korisnost 

Napravljen za svakodnevno nošenje, epix kombinira izdržljiv dizajn i vrhunske materijale poput safira i titanija s 1,3-inčnim uvijek uključenim svijetlim i prekrasnim AMOLED zaslonom. Pouzdane kontrole gumba uparene su s novim sučeljem osjetljivim na dodir za dvostruku korisnost, poboljšavajući svakodnevnu interakciju pametnog sata i navigaciju na karti. Savršena forma i tehnika s jednostavnim animiranim vježbama za trening snage, kardio i jogu. Napuštate posao da biste otišli igrati tenis? Brzo promijenite epix remenčiće za satove s QuickFit remenima dostupnim u metalnoj, kožnoj, antilop i silikonskoj verziji.

Napredno zdravlje i kondicija

Garmin_epix

S epixom na zapešću i Garminovim najširim rasponom funkcija praćenja zdravlja 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, imate sve alate koji pomažu da steknete dublje razumijevanje svoje opće dobrobiti, uključujući: otkucaje srca na zapešću (s korisničkim upozorenjima za visoka ili niska očitanja), praćenje disanja i stresa, napredni san s ocjenom spavanja i uvidima te praćenje energije Body-Battery. Epix može pratiti bilo koji aktivan način života – bez obzira koliko je raznolik – s nizom sportskih aplikacija za vježbanje u teretani, pickleball i tenis, penjanje, bouldering, golf, surfanje i skijanje i mnoge druge.

Inovativni trening i obuka

Bilo da trenirate za utrku od 5 km ili nešto duže, epix može pripremiti trkače za dan utrke s prilagođenim planovima treninga pomoću Garmin Coach, zajedno s besplatnim virtualnim osobnim trenerom za dodatnu motivaciju. Za trkače koji treniraju daljinu, epix uključuje širok raspon naprednih funkcija treninga kao što je PacePro koji održava tempo trkača točnim s navođenjem prilagođenim usponima dok trče stazu i izdržljivost u stvarnom vremenu za praćenje napora i upravljanje njime kroz aktivnost kako bi se izbjeglo izgaranje. Trenirajte pametnije uz epix dnevno predložene treninge, osobno odabrane na temelju razine kondicije korisnika, njihovih nedavnih treninga, vremena oporavka, povijesti treninga i biometrijskih podataka.

Nadmoćna navigacija

Zaputili ste se u divljinu? Epix ima višepojasnu frekvenciju i podršku za multi-GNSS za bolje i preciznije GPS pozicioniranje. Dostupan u izdanjima od safira, epix dolazi s unaprijed instaliranim kartama TopoActive s besplatnim pristupom preuzimanju karata iz cijelog svijeta, putem Wi-Fi tehnologije. Skijaši, krenite na staze s ažuriranim SkiView kartama, koje sadrže nove metrike i poboljšani pregled aktivnosti. Uz trajanje baterije do 16 dana u načinu rada pametnog sata i do 42 sata u GPS načinu, korisnici mogu uživati ​​u svojim aktivnostima i avanturama bez brige o sljedećem punjenju.

Pametne funkcije prilagođene korisniku

Epix pruža cjelodnevnu povezanost i praktičnost uz niz pametnih funkcija, uključujući:

  • Pametne obavijesti: primanje obavijesti za dolazne pozive, tekstualne poruke, ažuriranja društvenih mreža, podsjetnike kalendara i još mnogo toga
  • Pohrana glazbe: preuzimanje pjesama ili popisa pjesama, uključujući one s glazbene usluge trećih strana. Spotify, Amazon Music i Deezer dolaze unaprijed instalirani putem nove Connect IQ Store On Device. Connect IQ Store On Device omogućuje korisnicima da otkriju preporučene aplikacije i instaliraju putem Wi-Fi izravno sa sata, bez mobitela.
  • Sigurnost i praćenje: funkcije otkrivanja incidenata (tijekom određenih aktivnosti na otvorenom) i pomoći mogu poslati poruku s korisnikovom lokacijom u stvarnom vremenu (ako je dostupna) kontaktima za hitne slučajeve
  • Garmin Pay: rješenje za beskontaktno plaćanje omogućuje korisnicima da ostave gotovinu i kartice kod kuće za brze beskontaktne transakcije.
  • Personalizacija: dodajte osobnost preuzimanjem aplikacija, widgeta, brojčanika i ostalog iz trgovine Garmin Connect IQ, uz dodatnu podršku za aplikacije za Garmin Golf, Explore i Garmin Connect Mobile.

Cijene i dostupnost

Sada dostupan, epix dolazi napravljen od čelika u boji škriljevca, crnom titanij safiru i bijelom titanij safiru, crno/ugljično sivom DLC titanij safiru s preporučenom maloprodajnom cijenom od 6760,00 kn.

Garmin_epix

Pročitano 375 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja