Cat telefoni predstavljaju robusni 5G Mobile Internet Hotspot na MWC 2022

Cat telefoni predstavljaju robusni 5G Mobile Internet Hotspot na MWC 2022

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 01 Ožujak 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

28. veljače, 2022. | Reading 
Uredio: Božidar Žitnik 

Cat telefoni predstavljaju robusni 5G Mobile Internet Hotspot na MWC 2022

Novi Cat Q10 5G, robustan mobilni ruter za brzo povezivanje gdje god je potrebno 

Bullitt Group, globalni nositelj licence za Cat telefone, danas najavljuje Cat Q10, 5G Rugged Mobile Internet Hotspot. Cat Q10 pruža pouzdano i brzo povezivanje za više uređaja, osobito u vanjskim okruženjima. Otporan je na prašinu i kišu IP68 i Mil-Spec 810H, napravljen za rad u najtežim uvjetima. Također može preživjeti pad sa 1.8 metara. S velikom, zamjenjivom baterijom od 5300 mAh, Cat Q10 će omogućiti vašim uređajima da dulje ostanu povezani.


Mobili Internet Hotspot je rastuća su kategorija, osobito korisna kada su fiksne broadband Wi-Fi mreže nedostupne ili nepouzdane, ali gdje postoji dobra pokrivenost 4G LTE ili 5G velike brzine. Trenutačno, mnogi nisu kompatibilni s 5G, a još manje ih je koji su otporni i izdržljivi na svim vremenske uvjetima. Većina također ima relativno male baterije ili je namijenjena da ostanu stalno uključeni u izvor napajanja.

Cat Q10 5G

Cat Q10 je potpuno prenosiv i dizajniran za korištenje u tvrtkama koje rade u najtežim okruženjima koja su u srži Catovog poslovanja. Uz Cat Q10, više uređaja može se povezati na 5G u građevinskim, logističkim i poljoprivrednim radnim stanicama, osiguravajući da mala i srednja poduzeća na otvorenom i događaji, održavaju stabilne POS veze i održavaju poslovnu povezanost. Također omogućuje pojedincima koji su u pokretu ili u postavkama u kojima se ne mogu osloniti u povezivanje na Wi-Fi mreže. Biti će od neprocjenjive važnosti u situacijama pomoći u katastrofama kada je širokopojasni pristup u fiksnoj mreži poremećen, ali je dobra mobilna mreža još uvijek dostupna.

Cat Q10 5G
Cat Q10 se brzo i jednostavno postavlja i može sigurno povezati do 32 uređaja odjednom, pružajući pouzdanu povezanost koja ima koristi brzinu do Wi-Fi 6 i 5G. Ono što je najvažnije, nudi i veću fleksibilnost I sigurnost i kontrolu privatnosti – sve to kroz višestruku Wi Fi sigurnost I načine šifriranja nego kod javnih Wi Fi pritupnih točaka. Cat Q10 ima veliku namjensku bateriju za dulje održavanje povezanih uređaja na mreži, čak do 10h. Korisnici mogu zamijeniti bateriju te tako produžiti vrijeme korištenja ako ste izvan dosega punjenja.

Cat Q10 5G
 

“Ovo je savršeno rješenje za one koji žele iskoristiti snagu 5G kada je fiksni wi-fi broadband pristup nedostupan ili nepouzdan”, rekao je Pete Cunningham, potpredsjednik portfelja proizvoda u Bullitt Group. „Kao i svi proizvodi Cat telefona, robusni podaci Cat Q10 osiguravaju da može napredovati gdje god vam zatreba. Širenje u ovu novu kategoriju proizvoda učvršćuje našu stalnu inovaciju i vodstvo u robusnom sektoru, omogućujući nam da dosegnemo nove kupce s novim slučajevima upotrebe s robusnim, pouzdanim uređajima.”

Cat Q10 5G
 

Posjetite www.catphones.com za lokalne prodavače i operatere.

Mobile World Congress (MWC) 2022. održava se od 28. veljače do 3. ožujka 2022.

Bullitt Group možete posjetiti u dvorani 7 štand 50 u Fira de Barcelona Gran Via, Barcelona, ​​Španjolska.
 

Karakteristike robusnosti: 

 • IP68 otporan na vremenske uvjete: otporan na kišu, snijeg, pijesak, prašinu i prljavštinu.
 • Hardver vojnih specifikacija: testiran prema MIL-SPEC 810H.
 • Ispitano na pad do 1,2 m.

Značajke dizajna

 • Otporno, neklizajuće gumirano TPU kućište.
 • Mogućnost pričvršćivanja vezice.

Baterija

 • 5300 mAh litij-ionska baterija koju može zamijeniti korisnik, 10 sati korištenja, 1000 sati pripravnosti, funkcija powerbanka.

Povezivost

 • 5G, 4G LTE (Cat 19).
 • Wi-Fi 6, 802.11 a / b / g / n / ac / ax 2x2 MIMO.
 • Do 32 uređaja istovremeno povezana.

Chipset

 • MTK 5G T750 chipset.

Korisničko sučelje

 • Jednostavno postavljanje putem mobitela ili internet preglednika.

 

Ostalo

 • Sigurnosne kontrole – WPA-PSK, WPA2-PS.

Pročitano 924 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja