Huawei otvorio izložbu fotografija snimljenih P50 Pro pametnim telefonom

Huawei otvorio izložbu fotografija snimljenih P50 Pro pametnim telefonom

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 03 Ožujak 2022 00:00 Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

4. ožujka, 2022. | Zagreb 
Uredio: Božidar Žitnik 

Huawei otvorio izložbu fotografija snimljenih P50 Pro pametnim telefonom 

Huawei je u Oris Kući Arhitekture u Zagrebu predstavio izložbu fotografija snimljenih najnovijim flagshipom, Huawei P50 Pro pametnim telefonom. Na izložbi su se okupili mnogi mediji te poznate ličnosti, koji su imali priliku pogledati dvadeset fotografija hrvatskih i slovenskih renominiranih fotografa.


Na projektu su radili nagrađivani fotografi Goran Jović i Mario Poje, te Tibor Golob, Jaka Ivančič i Gregor Pavlin iz Slovenije, koji su kroz serijal fotografija s temom 'Boje' pokazali zašto su Huaweijevi telefoni standard u mobilnoj fotografiji.

Norman Müeller
„Izuzetno sam ponosan što danas možemo predstaviti izvanredne radove nekih od najpoznatijih fotografa s našeg područja, koje su nastale Huawei P50 Pro pametnim telefonom. Svaka od fotografija nosi svoju priču, koju je P50 Pro prenio u punoj boji, oštrini i snazi“, rekao je Norman Müeller, direktor marketinga i poslovnog razvoja za Hrvatsku i Sloveniju.

Huawei_izlozba

Hrvatski i slovenski fotografi su objektivom kamere P50 Pro pametnog telefona zabilježili inspirativne trenutke koji ističu ljepotu svijeta u svojoj pravoj boji, a pred objektivom su se našle mnoge poznate osobe poput Ivane Mišerić, Antonije Stupar Jurkin te Juraja Šebalja, čije lice krasi nekoliko izloženih radova.


Huawei_izlozba 

„Huawei je oduvijek bio predan razvoju vrhunske tehnologije mobilnih kamera i posvećivao je posebnu pozornost kvaliteti fotografije te sam se rado pridružio ovom projektu. P50 Pro je zaista vrhunski uređaj uz kojeg ćete svaki put dobiti fotografije sa živahnim detaljima i realnim bojama“, rekao je okupljenima Mario Poje.

Huawei_izlozba
 

Dodao je kako su se mobilni telefoni dugi niz godina mučili s kvalitetnim prikazom pojedinih boja kao što su plava i crvena te kako je iz tog razloga dugi niz godina koristio isključivo DSLR kameru za fotografiranje: „Ostao sam iznenađen s mogućnostima P50 Pro telefona jer ne "sprži" crvenu i plavu boju nego im stvarno da realan i točan prikaz, što se može vidjeti na fotografijama prikazanima na izložbi.“

Huawei_izlozba

Za to je zaslužna HUAWEI XD Fusion Pro revolucionarna tehnologija koja je sposobna identificirati 50% više boja od svih mogućih boja u spektru i s 20% više točnosti.

Huawei_izlozba

Huawei je ovom izložbom prikladno obilježio desetljeće P serije, čiji su uređaji višestruko nagrađivani za postignuća i inovacije u razvoju tehnologije mobilne fotografije.

Huawei_izložba

Kako su nastale fotografije pogledajte na linku.

 

Mobilna fotografija: svijet pun boja

Huawei_izlozba
 

Mobilna fotografija je postala dio naše svakodnevice zato jer kroz nju pričamo priče, komuniciramo, bilježimo važne uspomene i čuvamo uspomene, a za sve su zaslužni pametni telefoni. Huawei je oduvijek bio predan razvoju vrhunske tehnologije fotoaparata i kvalitetne fotografije te je njegova P serija uvijek pružala ono najbolje što tehnologija nudi. Najnoviji model P serije, P50 Pro, nije iznimka te se svojim vodećim značajkama posebno ističe u području mobilne fotografije.

Huawei_izlozba
Zahvaljujući Dual-Matrix sustavu kamera, True-Chroma Shot, i XD Fusion Pro, P50 Pro korisnicima pruža fotografije sa živahnim detaljima i bojama vidljivim ljudskom oku.

Huawei_izlozba
 

Štoviše, P50 Pro opremljen je i periskopskom lećom sa zoomom do 100x, dok je ultra širokokutna leća opremljena stabilizacijskom tehnologijom za jednostavno snimanje sitnih ili vrlo udaljenih objekata u visokoj razlučivosti.

Huawei_izložba

P50 Pro također podržava Huawei XD Optics koja eliminira optičke pogreške i vraća detalje na fotografijama.

 

Huawei proizvodi i usluge

Huawei P50 Pocket

Osim P50 Pro, u prodaji se nalazi i P50 Pocket. Oba uređaja dolaze s AppGalleryjem, trećom najvećom trgovinom aplikacija na svijetu, a ako korisnici imaju ikakvih nedoumica kako koristiti aplikacije, mogu pronaći sve informacije na AppsOnHMS stranici.

FreeBuds Lipstick slušalice

U prodaji se mogu pronaći i FreeBuds Lipstick slušalice. Radi se o raskošnom izdanju vodećih slušalica koje savršeno kombiniraju luksuzan dizajn s vrhunskim audio iskustvom.

FreeBuds Lipstick slušalice

Pročitano 905 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja