LG-eva rješenja za pranje rublja dobila verifikaciju AI Algorithm Reproducibility

LG-eva rješenja za pranje rublja dobila verifikaciju AI Algorithm Reproducibility

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 13 Svibanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

13. svibnja, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 

 

LG-eva rješenja za pranje rublja dobila verifikaciju AI Algorithm Reproducibility
 
Napredne mogućnosti LG-eve tehnologije AI DD temeljene na dubinskom učenju
prepoznate su od cijenjenih organizacija

 

LG Electronics (LG) je objavio da je AI tehnologija primijenjena na njihova nadogradiva rješenja za pranje rublja dobila verifikaciju AI Algorithm Reproducibility Process od UL-a, globalnog lidera u znanosti o sigurnosti. Ova prva verifikacija za industriju kućanskih aparata potvrđuje napredne mogućnosti LG-eve tehnologije AI Direct Drive koja koristi dubinsko učenje za prepoznavanje vrste tkanina za pranje ili sušenje te odabir optimalnog ciklusa i postavki za svako punjenje. LG-eva tehnologija AI DD prvo je učinkovito AI rješenje korišteno u aparatima za pranje rublja koje je potvrdio UL. Najmodernija LG-eva tehnologija prošla je sveobuhvatnu procjenu kako bi se verificirale njezine mogućnosti, a UL je za mjerenje koristio nekoliko kriterija kao što su održivost learning data sustava i performanse algoritma u stvarnoj upotrebi.


LG-eva rješenja za pranje rublja opremljena AI DD tehnologijom korisnicima pružaju ugodniju i nježniju njegu tkanine. Revolucionarna tehnologija koja koristi dubinsko učenje omogućuje računalima samostalno učenje kako bi automatski odredili optimalni način pranja za svaku vrstu tkanine. Određujući težinu i mekoću rublja pri svakom punjenju, LG-eve pametne perilice i sušilice rublja svaki put donose izvrsne rezultate, čineći odjeću i posteljinu svježom i čistom te smanjuju oštećenje tkanine.  

LG-evu diferenciranu AI tehnologiju prepoznale su i razne organizacije, uključujući Korejski laboratorij za testiranje (certifikacija AI sigurnosti) i Korejsko udruženje za standarde (certifikacija AI+). 

Ove je godine LG podigao ljestvicu u inovacijama kućanskih aparata uvođenjem koncepta nadogradivih uređaja. Povećavajući praktičnost i vrijednost za korisnike, na LG-eve nadogradive uređaje mogu se dodati nove značajke i funkcije putem softverskih i hardverskih nadogradnji dostupnih putem aplikacije ThinQ. 

„Biti prvi u industriji s najsuvremenijom AI tehnologijom, prepoznatom od UL-a dokaz je našeg vodstva na globalnom tržištu kućanskih aparata”, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „LG će nastaviti podizati ljestvicu korisničkog iskustva i olakšati svakodnevni život korisnicima s inovativnim kućanskim aparatima koji koriste našu tehnologiju umjetne inteligencije i jedinstvene tehnologije pranja rublja.”

Pročitano 95 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja