LG donosi potpuno novu razinu svježeg zraka Modeli klima-uređaja za 2022. godinu brzo rashlađuju prostor i osiguravaju uštedu energije

LG donosi potpuno novu razinu svježeg zraka Modeli klima-uređaja za 2022. godinu brzo rashlađuju prostor i osiguravaju uštedu energije

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 02 Lipanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

02. lipnja, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 
 

LG donosi potpuno novu razinu svježeg zraka

Modeli klima-uređaja za 2022. godinu brzo rashlađuju prostor i osiguravaju uštedu energije 

LG Electronics (LG) i ove sezone predstavlja svoju novu liniju klima-uređaja za 2022. godinu koje donose rashlađen i pročišćen zrak uz vrhunske performanse i moderan dizajn. Serije klima-uređaja LG ARTCOOL i LG DUALCOOL unose prirodnu svježinu u dom i pružaju optimalnu brzinu protoka zraka zbog čega se prostorije rashlađuju brže, a hladan se zrak isporučuje ravnomjerno u svakom smjeru. LG je sustav filtracije svojih klima-uređaja objedinio u Aircare Complete Systemu, što označava sveobuhvatni sustav filtracije koji doprinosi smanjenju alergena i štetnih bakterija kako bi se osigurao čist i svjež zrak. Osim toga, LG klima-uređaji za 2022. godinu dolaze s čak 5 godina jamstva.


Potpuno nova razina svježeg zraka

LG-klima-uredjaj
 

LG klima-uređaji ARTCOOL Mirror i DUALCOOL Deluxe posjeduju tehnologiju UVnanoTM koja uklanja 99,99% bakterija s pomoću UV LED svjetla kako bi ventilator koji generira strujanje zraka ostao čist i steriliziran. Navedeni modeli posjeduju i značajku automatskog unutarnjeg čišćenja Auto Cleaning koja suši vlagu nakupljenu unutar klima-uređaja kako bi se spriječilo nakupljanje prljavštine i štetnih otpadaka. Tu je i predfiltar koji hvata velike čestice prašine kao prvi stupanj filtracije te ionizator Plasmaster koji sprečava nakupljanje bakterija i neugodne mirise. Osim toga, LG-evi modeli klima-uređaja dolaze i sa značajkom Allergy Filter koja uklanja tvari koje uzrokuju alergije kao što su grinje kućne prašine koje lebde u zraku.

 

Štednja energije i jednostavno upravljanje

LG-klima-uredjaj
 

Kompresor je srce klima-uređaja i nadzire radi li ispravno, učinkovito ili bučno. LG-evi klima-uređaji imaju ugrađen kompresor DUAL Inverter koji pruža učinkovito rješenje i rezultira time da klima-uređaji hlade brže, traju dulje i rade tiše. Iznimnu pouzdanost i trajnost LG Dual Inverter kompresora potvrđuje i 10-godišnje jamstvo. LG klima-uređaji za svoj rad koriste visokoučinkovitu i ekološki prihvatljivu radnu tvar R32 čime štede energiju i čuvaju okoliš. Visok stupanj kompresije radne tvari R32 omogućuje snažnije performanse i veću učinkovitost hlađenja. LG-evim klima-uređajima za 2022. godinu može se jednostavno upravljati pomoću besplatne aplikacije ThinQTM za iOS i Android uređaje s bilo koje lokacije. Tako svaki pojedini član obitelji može podesiti temperaturu i jačinu puhanja klima-uređaja sukladno svojim potrebama, sačuvati svoje postavke u aplikaciji i koristiti ih opet kasnije.

„LG-evi klima-uređaji donose snažne performanse uz minimalnu potrošnju energije, a istovremeno čuvaju okoliš. Bez obzira koliko je vani vruće, naši klima-uređaji dopremaju hladni zrak brže te dosežu svaki kutak prostorije snažnim učinkom hlađenja kako bi ohladili brzo čak i velike prostorije. Veliki izbor LG-evih klima-uređaja zasigurno će zadovoljiti potrebe svih korisnika, a čist i svjež zrak nam svima treba biti prioritet“, izjavio je Alen Bjeliš, voditelj prodaje proizvoda i rješenja za klimatizaciju u LG-u Hrvatska.

 LG-klima-uredjaj

LG klima-uređaji mogu se nabaviti u svim većim online i fizičkim trgovinama klimatizacijskih uređaja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 4.179,00 kuna za model DUALCOOL Standard, a model DUALCOOL Pure s pročišćivačem zraka može se nabaviti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.999,00 kuna. Novi klima-uređaj za 2022. godinu, ARTCOOL Mirror s tehnologijom Uvnano™ dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni već od 7.299,00 kuna. Kupcima su na raspolaganju i dodatni modeli kao što su Gallery, Confort, Deluxe, Sirius i drugi. 

LG na sve klima-uređaje za stambene prostore za 2022. godinu koje su kupljene u razdoblju od 9. svibnja do 31. prosinca 2022. daruje promotivnih 5 godina jamstva.

Pročitano 216 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja