LG predstavlja pročišćivač zraka u obliku stola na IFA-i 2022

LG predstavlja pročišćivač zraka u obliku stola na IFA-i 2022

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 23 Kolovoz 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

23. kolovoza, 2022. | Zagreb Uredio: Božidar Žitnik 

 

LG predstavlja pročišćivač zraka u obliku stola na IFA-i 2022

 

Novi Aero Furniture odlikuju napredne tehnologije pročišćivanja zraka, prilagodljiv dizajn i jednostavnost korištenja 

LG Electronics (LG) predstavlja novi pročišćivač zraka, PuriCare Objet Collection Aero Furniture, na sajmu IFA 2022. Novi model u obliku stola nasljednik je proslavljenog PuriCare AeroTowera predstavljenog na CES-u ranije ove godine te uspješno spaja prekrasan komad namještaja i napredan pročišćivač zraka.


Donosi dizajn koji se može prilagoditi individualnim željama, pročišćavanje zraka u rasponu od 360 stupnjeva i značajke jednostavne za korištenje. LG Aero Furniture elegantan je i kompaktan te relativno malen što ga čini savršenim za manje prostore, poput radne ili jednokrevetne spavaće sobe ili studija. Korisnici mogu birati između različitih boja postolja (Crème Rose, Crème Yellow ili Crème Gray ) i oblika ploče stola (okrugli ili ovalni) kako bi ga prilagodili osobnom ukusu i interijeru.

Glatka gornja površina tog LG-evog inovativnog novog uređaja može se koristiti za odlaganje različitih predmeta ili ukrasa. Na donjoj strani smještene su praktične kontrole za uključivanje i isključivanje uređaja te reguliranje protoka zraka i ambijentalnog osvjetljenja. U blizini ruba ploče stola i u ravnini s površinom suptilno je smješten niz malih indikatora Wi-Fi povezivosti, kvalitete i jačine strujanja zraka te statusa nadogradnje. 

Novi Aero Furniture donosi i niz promišljenih značajki za personalizirano korisničko iskustvo, poput ugrađenog bežičnog punjača ili opcije ambijentalnog osvjetljenja koja je dostupna u osam boja te se njome može upravljati s pomoću aplikacije LG ThinQ™. U fokusu je dizajna uređaja i održivost pa su tako komponente izrađene od plastike iz starih kućanskih i elektroničkih uređaja, dok je ambalaža napravljena od materijala za višekratnu uporabu. 

Osim što ga odlikuje sofisticiran dizajn, pročišćivač zraka uvelike poboljšava kvalitetu zraka u zatvorenom prostoru zahvaljujući višestupanjskom filtriranju koje kombinira LG-ev ultrafini filter, filter za sakupljanje prašine i filter za dezodoraciju. LG-eva tehnologija UVnano™ zadužena je za smanjenje količine virusa i bakterija na lopaticama ventilatora i oko njih i do 99,99 posto. 

U bližoj budućnosti LG će lansirati i ograničena izdanja novog pročišćivača zraka – modele čije će stolove krasiti ekskluzivne dekoracije poznatih umjetnika poput popularnog južnokorejskog slikara Kim Sun-wooa te modele izrađene od novih održivih materijala. 

„S prilagodljivim dizajnom, naprednim pročišćivanjem zraka i značajkama usmjerenima na korisnika Aero Furniture pomaže stvoriti zdrav i udoban dom po mjeri“, izjavio je Lyu Jae-cheol, predsjednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution. „LG nastavlja odgovarati na različite potrebe potrošača diljem svijeta i tako razvijati inovacije za zdraviji i bolji život.“ 

Svoje najnovije inovacije, uključujući i Aero Furniture, LG će predstaviti u izložbenom prostoru (Dvorana 18, Messe Berlin) na sajmu IFA 2022 u Berlinu od 2. do 6. rujna.

 

Pročitano 667 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja