Otkrijte i preuzmite posebnu prazničnu Huawei kolekciju pozadina za pametne satove povodom proslave lunarne Nove godine!

Otkrijte i preuzmite posebnu prazničnu Huawei kolekciju pozadina za pametne satove povodom proslave lunarne Nove godine!

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 24 Siječanj 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
25. siječnja, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik

Otkrijte i preuzmite posebnu prazničnu Huawei kolekciju pozadina za pametne satove povodom proslave lunarne Nove godine! 

Nedavno proslavljena lunarna nova godina, noseći simbol vodenog zeca godina koji predstavlja najjači simbol sreće i sreće u kineskom zodijaku, dočekana je uz veliko zadovoljstvo svih koji slave. Huawei je ovu posebnu prigodu proslavio izdavanjem prekrasne nove kolekcije luksuznih pozadina pametnih satova na temu zeca. Elegantni dizajn zasigurno će razveseliti i zablistati na pametnim nosivim uređajima brojnih korisnika i dodati dašak sofisticiranosti svakom izgledu.


Bez obzira koliko se pozivali na sadržaj i funkcije, ne možemo zanemariti važnost estetike u onom faktoru instant žudnje za nekim objektom ili proizvodom. Kada govorimo o bezvremenskom dizajnu, današnji Huawei pametni satovi kombiniraju tehnologiju i eleganciju na najbolji mogući način, nudeći svojim korisnicima optimalno korisničko iskustvo. Prateći korake i smjernice vodećih svjetskih dizajnera satova, Huawei s modelima Watch GT 3 Pro ili Watch GT 3 SE primjenjuje savršeni balans moderne funkcionalnosti i klasičnog, elegantnog stila.

Huawei_Godina_Zeca

Prodaja i potražnja za pametnim nosivim uređajima poput pametnih satova uvelike raste. Samo u Europi, preuzimanja sučelja satova s Huawei Themes su porasla za 52% godišnje, što samo daje potvrdu da su pametni satovi prerasli funkciju sportskog pomagala i postali su dio svakodnevnog outfita koji želimo personalizirati svojem stilu. Bez obzira na više od 70.000 posebno dizajniranih lica satova dostupnih na Huawei Themes, ovaj tehnološki lider ne spava već aktivno radi na novim opcijama još kreativnijeg i atraktivnijeg dizajna kao što je ova.

Huawei_Godina_Zeca

Simbol zeca istaknut je na svakoj od pozadina sata uz jedinstveni uzorak koji dodaje teksturu i karakter cjelokupnom izgledu. One koji uživaju u spoju umjetničkog senzibiliteta sa suvremenim dizajnom privući će ova elegantna kolekcija. Moderni korisnici Huawei pametnih satova mogu birati između niza prilagođenih vizuala s temom zeca, uključujući elegantni crni dizajn sa zlatnim detaljima koji će se sigurno istaknuti u svakoj kombinaciji te onaj s motivom nježnog noćnog neba koje je decentno osvijetljeno srebrnim zvijezdama.

Huawei - Godina Zeca

Inspiracija iza kreativaca i dizajnera budućnosti

Huawei podržava brojne dizajnere diljem svijeta te ostvaruje partnerstva u stvaranju jedinstvenih dizajn rješenja za Huawei nosive uređaje. Kao tehnološki pionir, tvrtka je oduvijek nastojala istražiti estetsku i umjetničku stranu tehnologije te zauzimanjem inovativnog pristupa prema dizajnu proizvoda i funkcionalnosti softvera, korisnicima omogućiti vrhunsko majstorstvo izrade, bez obzira na to za koji se od Huawei pametnih satova odluče. Pametni satovi Huawei mogu se lako sinkronizirati sa svakim pametnim telefonom, bez obzira koristite li Huawei pametne telefone poput Mate 50 Pro i nova 10 serije ili ste korisnici Android ili iOS uređaja.

Za više informacija o kolekciji pozadina sata s motivom zeca, otvorite HUAWEI Health App, potražite pojam "Zec" (Rabbit) i nabavite onu pozadinu sata koja najviše odgovara vašem stilu.

 

 

Pročitano 458 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja