Samsung najavio suradnju s nagrađivanim redateljem Charlijem Kaufmanom kako bi predstavili epsko iskustvo Galaxy kamere

Samsung najavio suradnju s nagrađivanim redateljem Charlijem Kaufmanom kako bi predstavili epsko iskustvo Galaxy kamere

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 31 Siječanj 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
31. siječnja, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik

Samsung najavio suradnju s nagrađivanim redateljem Charlijem Kaufmanom
kako bi predstavili epsko iskustvo Galaxy kamere 

Filmed #withGalaxy upoznaje svjetski poznatog filmskog redatelja koji koristi prednosti vrhunske Nightography značajke 

Tvrtka Samsung Electronics najavila je partnerstvo s Charlijem Kaufmanom, Oscarom nagrađivanim piscem i redateljem, koje će pokazati kako svi mogu snimati i dijeliti spektakularne filmove zahvaljujući Galaxy kameri koja donosi vrhunsko iskustvo.


Najpoznatiji po Eternal Sunshine of the Spotless Mind and Synecdoche, New York, Kaufman je iskoristio mogućnosti kamere Galaxy S22 Ultra pametnog telefona kako bi stvorio kratki umjetnički film s prekrasnim, kristalno čistim detaljima. Film Jackals and Fireflies, temelji se na pjesmi Eve H.D., koja igra ulogu pjesnikinje, pripovjedačice i glavne glumice u ovom jedinstvenom Kaufmanskom ljubavnom pismu New Yorku. Nightography značajka Galaxy S22 Ultra pametnog telefona omogućila je hvaljenom direktoru fotografije Chayse Irvinu da s pravim efektom uhvati poznate noćne scene New Yorka, otkrivajući grad gledateljima kao da se i sami nalaze uživo na toj lokaciji. Kaufman je otkrio da je snimanje s Galaxy kamerom "učinkovit pristup" za oživljavanje filma i vrlo je zadovoljan konačnim rezultatom, dodajući da je "...gotov proizvod prekrasan".

 

Partnerstvo se nadovezuje na kampanju Filmed #withGalaxy, koja poziva redatelje vizionare da pokažu da je Galaxy S serija savršen alat koji im je potreban da svoje epske priče podijele sa svijetom. U listopadu 2021. svjetski poznati britanski redatelj Joe Wright upotrijebio je 13 mm ultraširoki objektiv Galaxy S21 Ultra za snimanje svog kratkog filma Princess and Peppernose. U studenom 2021. kineski redatelj u usponu Sha Mo upotrijebio je Galaxy S21 Ultra kako bi snimio vizualno zadivljujući film Kids of Paradise. 

Gdje možete pogledati Jackals and Fireflies

FilmedwithGalaxy-Charlie-Kaufman


Jackals and Fireflies bit će predstavljen ekskluzivno u Galaxy Experience Spaceu u San Franciscu i dolazi zajedno Galaxy Unpacked događajem koji će se održati 1. veljače. Kaufman će također predstaviti film i naknadno u New Yorku. 

Samsung će nastaviti postavljati epske standarde za iskustvo pametnih telefona na Galaxy Unpacked događaju, s mogućnostima kamere koje su na čelu novih premium Galaxy inovacija.

Pročitano 302 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja