Studio Rebus - Startup Merrida

Studio Rebus - Startup Merrida

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 06 Prosinac 2016 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Božidar Žitnik: Zagreb, 06.12.2016.

Startup Studio Rebus - projekt Meridda

Start up Studio Rebus s projektom Meridda polako pobuđuje sve veću pozornost domaćih medija. Ukratko radi se o hardwersko-softwareskim rješenjima koja služe za upravljanje stresom.

 

 

Povod za ovaj TV prilog je nagrada koju je prošlog mjeseca sam projekt dobio kao najbolji zdravstveni startup na međunarodnom takmičenju Startup Europe Awards Croatia u Rijeci.

Meridda login web

Osim što se radi o sjajnom priznanju, to je ujedno i poticaj za daljnji razvoj i rad. Također, nagrada je i kvalificirala predstavnike tvrtke Studio Rebus na najveće europsko startup događanje koje je na rasporedu početkom slijedeće godine, a održati će se u belgijskom Bruxellesu. O čemu se zapravo radi, pogledajte u videu za našu TV emisiju Novi milenij, u kojem smo puno više saznali od direktorice i osnivačice Studio Rebusa, Tihane Petričević.

Tihana Petricevic 2

 

 

 

Pročitano 732 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja