Advanced Technology Days 18 Advanced Technology Days 18

Advanced Technology Daysi 18. puta u Zagrebu okupljaju domaću tehnološku zajednicu

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 19 Rujan 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
19. rujna, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik 

Advanced Technology Daysi 18. puta u Zagrebu okupljaju domaću tehnološku zajednicu 

Ove godine WeAreDevelopers je partner jedne od najdugovječnijih i najuglednijih tehnoloških konferencija u regiji. Raspored predavanja bit će objavljen u listopadu, a svi koji žele steći prestižan status ATD predavača, svoje predavanje mogu nominirati do 15. rujna. 

Advanced Technology Days konferencija će 29. i 30. studenog u Cinestar Arena Centru 18. put okupiti domaće i regionalne IT stručnjake i širu ICT zajednicu. Sadržaj će donijeti presjek zbivanja u svijetu tehnologije u proteklih godinu dana, s naglaskom na umjetnu inteligencije, podatke i strojno učenje, cloud infrastrukture, razvoj softvera i kibernetičku sigurnost, koje čine 5 programskih smjerova. Sudionike očekuje više od 60 predavanja, mogućnost susreta s vrhunskim međunarodnim i domaćim stručnjacima i predavačima te prilike za druženje i suradnju.


Po prvi puta konferencija u kreiranju vrhunskog sadržaja surađuje s WeAreDevelopers, jednom od najvećih svjetskih organizacija za razvojne inženjere, koja jednom godišnje organizira i WeAreDevelopers World Congress, po mnogima najutjecajnije globalno okupljanje developera, koje je u srpnju u Berlinu okupilo više od 15.000 developera iz cijelog svijeta. Zahvaljujući ovoj suradnji, sudionici konferencije mogu očekivati još zanimljivih predavanja kao i posebno iznenađenje koje će biti najavljeno uskoro.

Predstavnici WAD organizacije na konferenciji će govoriti o tome kako developeri svojim inovacijama pokreću, disruptiraju i grade budućnost biznisa, a sudjelovat će i na panel diskusijama koje će se baviti najaktualnijim temama iz svijeta tehnologije, poput umjetne inteligencije i kibernetičke sigurnosti. Uz predstavnike WeAreDevelopers, na konferenciji će kao predavač sudjelovati i Ivan Burazin. Osnivač Infobip Shift konferencije i direktor za developersko iskustvo u Infobipu, danas je suosnivač startupa Daytona koji već ima Fortune 500 klijente. Burazin će na ATD-u govoriti o prednostima Daytone, alata koji nudi standardizirano razvojno okruženje te developerima štedi vrijeme koje bi proveli na zadacima koji nisu izravno povezani s kreiranjem softvera i omogućava im da se fokusiraju na bitnije zadatke, ciljeve i projekte.
 direktor sadržaja konferencije Tomislav Tipurić

„Kroz proteklih 17 izdanja ATD se transformirao, ali je u srži ostao inženjerska konferencija koja se fokusira na bitno – i za ICT stručnjake i za klijente. Vrhunski predavači koji predstavljaju inovativna rješenja i uspješne priče, otvorene diskusije i neformalni susreti koji povezuju kolege čine ATD konferencijom koja domaću tehnološku zajednicu čini još uspješnijom i povezanijom. Posebno nas veseli što nastavljamo rasti u partnerstvu s WADom koji okuplja developere širom svijeta i dat će sadržaju jednu novu dimenziju,“ komentirao je direktor sadržaja konferencije Tomislav Tipurić. 

Sadržaj konferencije kreira se putem nominacija – svi koji žele podijeliti svoje znanje imaju još samo 8 dana da nominiraju svoje predavanje putem web stranice https://www.advtechdays.com/ jer su nominacije otvorene do 15. rujna. Predavanja koja ulaze u program konferencije bit će odabrana po kriteriju aktualnosti i stručnosti, a raspored predavanja bit će dostupan u listopadu.

ATD17_publika
U prodaji su trenutno Early Bird kotizacije po cijeni od 199 EUR + PDV, koja vrijedi do 15. listopada. Svi koji žele sudjelovati na Advanced Technology Days konferenciji svoje mjesto trebaju rezervirati što prije putem linka jer su kotizacije za ATD17 bile rasprodane tjedan dana prije konferencije. 

Konferenciju organiziraju MPG, Nephos i Unitfly.

Sponzori i partneri ovogodišnje konferencije: WeAreDevelopers i Infobip.

Više o konferenciji: https://www.advtechdays.com/

Pročitano 284 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja