Blerim Sela Blerim Sela Foto: Božidar Žitnik

Perpetuum Mobile postaje partner tvrtke Esri

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 19 Ožujak 2024 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
19. ožujka, 2024. | Zagreb l Uredio: Božidar Žitnik 

Perpetuum Mobile postaje partner tvrtke Esri 

Tvrtka Perpetuum Mobile d.o.o. s ponosom objavljuje da je postala partner tvrtke Esri (https://www.esri.com), vodećeg svjetskog dobavljača geoprostornih informacija i softvera. Ovo partnerstvo će Perpetuumu omogućiti da korisnicima ponudi napredne geoprostorne alate i rješenja te da dalje razvija postojeće projekte.


"Izuzetno smo zadovoljni partnerstvom s Esri, tvrtkom koja je prepoznatljiva po inovativnim geoprostornih rješenjima", rekao je Blerim Sela, direktor Perpetuuma. "Ovo partnerstvo će nam dati značajan zamah u daljnjem razvoju i omogućiti nam da precizne geoprostorne informacije integriramo s našim poslovnim rješenjima."

Perpetuum Mobile

Perpetuum Mobile već dugi niz godina razvija projekte u javnom sektoru koji su fokusirani na upravljanje vodnim resursima i infrastrukturom. Partnerstvo s Esri će Perpetuumu omogućiti da ovu suradnju podigne na višu razinu i da klijentima ponudi još naprednija rješenja u ovom području. 
 Perpetuum Mobile partner tvrtke Esri

Partnerstvo s Esri je ujedno i dio strateške suradnje s tvrtkom GDi (www.gdi.net). GDi je inovativna visokotehnološka srednjoeuropska tvrtka iz područja razvoja vlastitih aplikativnih rješenja te proizvodnje podataka, s više od 30 godina iskustva te više od 1200 međunarodnih klijenata. Kao regionalni partner i distributer Esrijevih proizvoda. GDi će Perpetuumu pružiti tehničku podršku i edukaciju u korištenju Esrijevih alata. 

"Uvjereni smo da će ovo partnerstvo biti korisno za sve uključene strane", rekao je Sela. "Perpetuum će dobiti pristup najnovijim geoprostornih tehnologijama, a Esri i GDi će dobiti novog i inovativnog partnera."

 

 

Pročitano 334 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja