Panasonicovi Blu-ray playeri DMP-UB300/UB400 osvojili su EISA nagradu za 2017. godinu

Panasonicovi Blu-ray playeri DMP-UB300/UB400 osvojili su EISA nagradu za 2017. godinu

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 16 Kolovoz 2017 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Wiesbaden, 15. kolovoza 2017. 

Panasonicovi Blu-ray playeri DMP-UB300/UB400 osvojili su EISA nagradu za 2017. godinu

Panasonic Blu-Ray playeri DMP-UB300/UB400 dobili su prestižnu nagradu “EISA Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018". Naravno, u kompaniji ne kriju veliko zadovoljstvo, iako nam se čini kako ista pomalo gubi značaj. Naime, radi se o asocijaciji 55 specijalizirana magazina diljem svijeta, s tradicijom dužom od 35 godina. Danas su pisani mediji u velikom padu, a trend je kod nas osobito prisutan, no, unatoč tome, kompanije se ponose takvim priznanjima koja danas kod korisnika dobro zvuče, a i prilično su relevantna. 


Dakle, EISA (European Imaging Sound Association) je osnovana 1982. godine, a kao što smo već spomenuli, to je multimedijsko udruženje koje testira proizvode kućne elektronike. Članstvo udruženja sastoji se od 55 audio, mobilnih, video i foto časopisa iz 20 europskih zemalja, uz SAD i Australiju. EISA-ine nagrade figuriraju kao jedna od najcjenjenijih preporuka za uređaje kućne elektronike i imaju status koji jamči najbolji izbor kod kupovine uređaja.

DMP UB300

U dodjeli nagrade "Best Buy Ultra HD Blu-Ray Player 2017-2018" Panasonicovim DMP-UB300/UB400 playerima, EISA-in žiri istaknuo je "vizuale koji će zadovoljiti korisnike".  Komentirajući prednost Panasonicova 4K HCX (Hollywood Cinema Experience) procesora za Ultra HD Blu-Ray žiri je primijetio kako, zahvaljujući mogućnosti iznimnog procesiranja slike, korisnici "mogu sjajno upariti uređaj s karakteristikama svojih 4K televizora".

DMP UB400

 

DMP-UB400 i UB300 playeri odlikuju se visokorezolucijskom audio reprodukcijom. Žiri je primijetio kako se playeri odlikuju vrhunskim karakteristikama i kada se koriste "kao mrežni media playeri, jer podržavaju hi-res glazbenu reprodukciju (uključujući DSD i 192kHz/24-bit FLAC), kao i video-on demand putem vlastitih aplikacija."  S obzirom na sve ove sjajne karakteristike, EISA-in žiri uvjeren je kako su Panasonicovi DMP-UB400 i UB300 playeri "odličan izbor za one koje traže cjenovno prihvatljivo Ultra HD unaprjeđenje".

Pročitano 705 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja