Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice dostupne u Hrvatskoj

Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice dostupne u Hrvatskoj Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Travanj 06 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

06. travnja, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice dostupne u Hrvatskoj 

Nove slušalice dolaze s aktivnim poništavanjem buke i 10-satnim trajanjem baterije, a do kraja travnja ih je moguće nabaviti po promotivnoj sniženoj cijeni od 499 kuna. 

Moramo priznati kako su naša iskustva s Huawei slušalicama i više nego odlična. Kada i govorimo o ovakvim slušalicama teško je s aspekta audiofila ocijenjivati iste, obzirom na neke druge kriterije koje imamo. No, velikoj većini korisnika koji slušaju glazbu u pokretu, i ove slušalice biti će pun pogodak s aspekta praktičnosti, ali i kvalitete zvuka. Osim toga, sada je Huawei obogatio ponudu uređaja u Hrvatskoj pa su već od danas domaćim korisnicima na raspolaganju potpuno nove TWS slušalice – FreeBuds 4i. Ove bežične slušalice odlikuje moćna baterija, jedinstven i elegantan dizajn, jasan i kvalitetan zvuk te opcija aktivnog uklanjanja buke (ANC). FreeBuds 4i zadržavaju dobro poznate odlike Huawei slušalica, omogućujući korisnicima uživanje u dugotrajnom slušanju glazbe.


Malene veličinom, moderne izgledom 

Nama je zanimljivo i kako je ovalni i kompaktni dizajn FreeBuds 4i slušalica inspiriran svjetski poznatom plažom s crnim pijeskom na Islandu, a korisnicima u Hrvatskoj su na raspolaganju u bijeloj i crnoj boji. Kućište za punjenje FreeBuds 4i slušalica savršene je veličine za nošenje u dlanu, nije prevelika ili premala. Slušalice su prošle na tisuće testova udobnosti prije nego što je prihvaćen proizvodni dizaj koji najbolje odgovara ušima korisnika, a samim time, značajno je i poboljšana udobnost pri dugotrajnom korištenju.  

Huaweijevi dizajneri imali su za cilj predstaviti dizajn za aktivne korisnike pune energije, omogućujući im da koriste slušalice u svim svojim avanturama. Zahvaljujući Huaweijevoj naprednoj audio tehnologiji, FreeBuds 4i u mogućnosti su pružiti zvuk vrhunske kvalitete bilo kad i bilo gdje.

 

Uživanje u glazbi traje cijeli dan

FreeBuds 4i slušalice

Trajanje baterije ključno je pitanje za brojnim korisnicima. Huawei FreeBuds 4i sada dolaze sa snažnom baterijom u kompaktnom obliku. S isključenom ANC opcijom, FreeBuds 4i omogućavaju 10 sati neprekidne reprodukcije ili 6,5 sati poziva. Zajedno s kućištem za punjenje moguće je postići do 22 sata reprodukcije ili čak do 14 sati poziva. Ako je ANC uključen, slušalice mogu ponuditi 7,5 sati neprekidne reprodukcije glazbe i 5,5 sati razgovora. Vodeća tehnologija brzog punjenja pruža 4 sata uživanja u glazbi s 10-minutnim punjenjem, tako da korisnici ne trebaju brinuti o bateriji dok su vani ili u žurbi.

 

Uravnoteženi zvuk netaknute kvalitete

FreeBuds 4i slušalice

Huawei FreeBuds 4i sadrži 10 mm velike dinamičke drivere koji nude veću amplitudu za upečatljive niske frekvencije. Slušalice dolaze s "PEEK+PU" polimernom kompozitnom membranom koja je fleksibilna i snažna, a istovremeno pruža visoku osjetljivost i bogat dinamički odziv. Na taj način, omogućavaju korisnicima više detalja u glazbi. Istodobno, vrhunska struktura smanjuje buku vjetra i osigurava dosljednost zvučnih efekata kako bi iskustvo slušanja bilo što ugodnije. FreeBuds 4i su dizajnirane da zadovolje potrebe korisnika za raznim žanrovima glazbe. Profesionalni tim za ugađanje kombinirao je različite instrumente, ritmove i vokalne stilove kako bi kvalitetu zvuka prilagodio frekvenciji visokokvalitetne pop glazbe, nudeći uravnotežen zvuk koji je prikladan za dnevne potrebe većine korisnika.

 

Čujete samo ono što želite 

Huawei FreeBuds 4i detektiraju okolnu buku kroz mikrofone i generiraju obrnuti zvučni val kako bi se smanjila razina buke. Algoritam za uklanjanje buke cilja tipične uvjete kao što su bučni trgovački centri, javni prijevoz, željezničke stanice, ured ili žamor za ANC optimizaciju, pružajući korisnicima učinkovito iskustvo uklanjanja buke. Huawei FreeBuds 4i također uključuje Awareness način rada, omogućujući korisnicima da čuju okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness i ANC (aktivno uklanjanje buke) načina rada.  

Kako bi se smanjila smetnja okolne buke tijekom poziva, Huawei je na FreeBuds 4i implementirao tri tehnologije za poboljšanje kvalitete poziva. Ekskluzivna tehnologija oblikovanja snopa omogućuje mikrofonima da precizno detektiraju glas korisnika, sustav dvostrukih mikrofona dolazi s prorezanim kanalom za učinkovito smanjenje buke vjetra na otvorenom, a AI tehnologija smanjenja buke filtrira dodatne nepoželje zvukove.

 

Jednostavno upravljanje dodirom

FreeBuds 4i slušalice

Uz netaknutu kvalitetu zvuka, Huawei FreeBuds 4i pružaju izvrsno iskustvo interakcije. Korisnici mogu lako upravljati reprodukcijom glazbe, glasovnim pozivima i aktivirati ANC dodirom. Prilikom uparivanja jasno će se prikazati podaci o bateriji slušalica i kućišta za punjenje. Huawei FreeBuds 4i lako se povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android sustavima kako bi svima pružili impresivno audio iskustvo. Sve FreeBuds slušalice kompatibilne su s oba operativna sustava, a moguće ih je povezati i preuzimanjem AI Life aplikacije iz trgovina aplikacija. Također, Huawei Watch serija pametnih satova jednako je tako kompatibilna s iOS i Android sustavima, a aplikaciju Huawei Health također je moguće preuzeti iz trgovina.  

Snažna baterija FreeBuds 4i slušalica s 10-satnom reprodukcijom, jedinstvenim i elegantnim dizajnom, netaknutom kvalitetom zvuka i učinkovitim aktivnim smanjenjem buke omogućuju korisnicima da u potpunosti uživaju u iskustvu slušanja bilo kad i bilo gdje. Slušalice je u Hrvatskoj moguće pronaći u bijeloj i crnoj boji kod prodajnih partnera po promotivnoj sniženoj cijeni s 599 na 499 kuna. Ponuda vrijedi do kraja travnja, a detalje je moguće pronaći na službenim Huawei web stranicama.

Pročitano 647 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Travanj 07 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja