Novi zvučnik LG XBOOM 360 pruža premium zvuk uz atraktivan dizajn

Novi zvučnik LG XBOOM 360 pruža premium zvuk uz atraktivan dizajn Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Rujan 09 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

09. rujna, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik  

Novi zvučnik LG XBOOM 360 pruža premium zvuk uz atraktivan dizajn 

Visokokvalitetni zvuk i profinjen dizajn čine LG-ev najnoviji svestrani zvučnik XBOOM savršenim za unutarnju i vanjsku upotrebu 

Maštate li o zvučniku koji će dizajnom i kvalitetom zvuka zamijeniti stare kante koje koristite na svojoj terasi s ugodnim društvom? Rješenje je upravo novi LG-ev zvučnik LG XBOOM 360 (model RP4) koji odlikuje se cilindrično-stožastim dizajnom i pruža autentičan zvuk koji je savršen za svaki prostor ili prigodu. Jedinstven i privlačan oblik zvučnika LG XBOOM 360 omogućava protok zvuka u svim smjerovima za odlične performanse s impresivnom snagom i jasnoćom. Idealan je za današnji način života i manja druženja, a očekuje se da će biti dostupan u Hrvatskoj od studenog 2021. godine.


Atraktivan cilindrično-stožasti oblik zvučnika LG XBOOM 360 ne samo da je oku ugodan, već prilagođava reflektorsku strukturu zvučnika bez distorzije. Reflektorska struktura tweetera i woofera, koja se obično nalazi samo u vrhunskim audio uređajima, dizajnirana je za isporuku zvuka od 360 stupnjeva uz minimalnu distorziju. Dakle, bez obzira na to nalaze li se u zatvorenom prostoru ili vani, zvučnik XBOOM 360 korisnicima nudi bogat i detaljan zvuk, unoseći osjećaj trodimenzionalnosti u svaki žanr glazbe.

AV-XBOOMGo 360-RP4

Vrhunska kvaliteta izrade tweetera i woofera također pomaže u stvaranju uvjerljive i iznimno dobro uravnotežene zvučne scene. Membrana tweetera od titanija stvara linearnu frekvenciju za vrhunske performanse i točnu reprodukciju u visokofrekventnom području. Osim toga, woofer zvučnika od izdržljivih staklenih vlakana stvara dinamički bas s jasnim, prirodnim odzivom srednjeg raspona. Kombinacija snažnih upravljačkih pogona i robusne izlazne snage od 120 W omogućava zvučniku LG XBOOM 360 da pretvori bilo koju sobu ili prostor u idealno mjesto za slušanje.

AV-XBOOMGo 360-RP4

Najnoviji bežični zvučnik LG-a osmišljen je kako bi pružio svestrano i multisenzorsko iskustvo za današnje korisnike. Model LG XBOOM 360 može stvoriti pravu atmosferu za svaku prigodu zahvaljujući rasvjeti od 360 stupnjeva s tri različite postavke – Ambient, Nature i Party, ali i nizu drugih prilagodljivih opcija osvjetljenja i zvučnih efekata kad se zvučnik koristi s pratećom aplikacijom.

AV-XBOOMGo 360-RP4

U aplikaciji će korisnici također pronaći izrazito popularnu značajku DJ Effect koja omogućava miksanje više uzoraka kao i druge zvučne efekte. Zvučnik omogućava deset sati uživanja u slušanju s jednim punjenjem, ima ugrađenu metalnu ručku za lako nošenje te elegantnu, izdržljivu presvlaku od tkanine (dostupnu u bež, tamnocrvenoj, tamnocrnoj i zelenoj boji).

 AV-XBOOMGo 360-RP4

Ono što je najvažnije, zvučnik XBOOM 360 pokazuje kontinuiranu predanost LG-a smanjenju utjecaja na okoliš. Proizveden je djelomično od reciklirane plastike i drugih već korištenih materijala te je dobio certifikat za ekološke proizvode od švicarske tvrtke SGS Société Générale de Surveillance SA, zatim potvrdu Environmental Claim Validation od tvrtke Underwriters Laboratories i priznanje Global Recycled Standard od strane Control Union Certificationsa.

Dizajn i boje

AV-XBOOMGo 360-RP4-Colours
 
 
Veličina                                             250 x 514 x 250mm (W x H x D)

Snaga                                                 120W RMS (kad je spojen na izvor napajanja)

Zvučnik                                             Authentic Omnidirectional Sound
                                                                Glass Fiber Woofer 5.25-inch x 1
                                                                Titanium Horn Tweeter 1.0-inch x 1

Ostale značajke                              Rasvjeta (Ambient/Nature/Party)
                                                             DJ Effect (potrebna instalacija aplikacije)
                                                             Wireless Party Link (bežično povezivanje dva zvučnika)
                                                                XBOOM App (iOS/Android)

Prenosivost                                     Do 10 sati trajanja baterije (29Wh) između punjenja

                                                                Ručka za nošenje
Povezivanje                                     Bluetooth / USB 2.0 / Aux

AV-XBOOMGo 360-RP4
Pročitano 690 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Rujan 09 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja