OLED_S95C OLED_S95C

Budućnost gledanja televizije uz Samsung televizore Istaknuto

Objavljeno u Multimedija Napisao/la  Cobra Listopad 11 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
11. listopad, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik 

Budućnost gledanja televizije uz Samsung televizore 

Kako tehnologija napreduje, tako se i način na koji konzumiramo medijski sadržaj mijenja. Televizor je danas puno više od pukog uređaja za prikazivanje slika i zvuka; postao je središnja točka svih prostora, pružajući izvanredno iskustvo gledanja i pametne funkcionalnosti, a da je budućnost televizora svijetla i inovativna potvrđuje Samsung OLED 4K. Kao središnji uređaj tehnološke umjetnosti koji oblikuje način na koji doživljavamo zabavu, informacije i interakciju, otvara vrata u svijet nevjerojatnih mogućnosti tehnologije.


Napredna tehnologija 

Televizori donose naprednu tehnologiju u svaki dom, dok istovremeno AI Energy Mode način rada dodatno naglašava njezinu sofisticiranost. Ovaj način rada, unutar SmartThings platforme, oslanja se na umjetnu inteligenciju kako bi prilagodio svjetlinu zaslona ovisno o okolini i svjetlosnim uvjetima. Rezultat toga je besprijekorno iskustvo gledanja Samsung OLED 4K ili Neo QLED 4K televizora bez nepotrebnog trošenja energije, dok ugrađeni senzor analizira okolinu i osvjetljenje u prostoriji kako bi prilagodio svjetlinu zaslona i poboljšao uživanje. Još jedna prednost je senzor za otkrivanje pokreta koji automatski smanjuje svjetlinu ako ne detektira aktivnost korisnika, štedeći energiju i produljujući vijek trajanja televizora. 

Najviša razina sigurnosti

Samsung_Neo-QLED

Samsung brine o privatnosti korisnika i zaštiti televizora, a to je obuhvatio najnovijom tehnologijom – Samsung Knox platformom koja pruža višeslojnu zaštitu kako bi osigurala sve osjetljive informacije, poput PIN-ova i lozinki. Svi uređaji povezani s televizorom su sigurni zahvaljujući Knox sustavu jer automatski blokira sumnjive aktivnosti i štiti od zlonamjernih napada. Redovita ažuriranja i nadzor osiguravaju da je korisnikovo iskustvo uvijek sigurno i pouzdano te da neometano može uživati u svim sadržajima. 

Praktično upravljanje i višedimenzionalan zvuk

Samsung_OLED

Održivost je ključna tema u današnjem svijetu, a Samsung je tu doskočio SolarCell daljinskim upravljačem koji pruža održivo rješenje za OLED 4K i Neo QLED 4K. Ovaj daljinski upravljač napaja se putem sunčeve svjetlosti i unutarnje rasvjete, eliminirajući potrebu za jednokratnim baterijama. Ovi televizori sa zaslonima veličine 77 i 98 inča pružaju dovoljno prostora za prikazivanje sadržaja u visokoj razlučivosti, dok 4K rezolucija omogućava oštar i živopisan prikaz boja. Dolby Atmos tehnologija odvodi korisnike u novu zvučnu dimenziju; u tijeku je i posebna promocija koja svim novim korisnicima omogućava uživanje u jedinstvenom Q-Simphony zvuku i prvoklasnom kinematografskom osjećaju uz zvuk od 120 W koji dopire iz svih kutova zaslona te pruža nenadmašan doživljaj. 

Personalizirano iskustvo i potpuna kontrola

Samsung - OLED-S90C

Korisnici mogu biti maksimalno bezbrižni uz SmartThings platformu koja omogućava personalizirano iskustvo koje se prilagođava potrebama korisnika. Uz besprijekornu integraciju različitih uređaja, korisnik ima potpunu kontrolu nad pametnim domom jer bez problema može upravljati povezanim uređajima i prilagoditi ih svojim željama te prikazivati interaktivni sadržaj koji je povezan s drugim pametnim uređajima. Na primjer, možete pregledavati sigurnosne kamere ili pratiti informacije o vremenu i prometu dok gledate televiziju, čime Samsung OLED 4K i Neo QLED 4K uz minimalistički Infinity One dizajn i sa svojim nemoguće tankim profilima donose pravu inovaciju u svaki prostor i transformiraju način na koji korisnici doživljavaju televiziju.

Pročitano 767 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Listopad 12 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja