Nokia G10 – prihvatljiv pametni telefon za malo novca?

Nokia G10 – prihvatljiv pametni telefon za malo novca? Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Rujan 06 2021 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma Video sadržaj
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

06. rujna, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik  

Nokia G10 – prihvatljiv pametni telefon za malo novca? 

Svojevrsna nordijska ulaznica u svijet pametnih telefona. 

Zasigurno još uvijek postoje korisnici koji koriste mobitele sa samo osnovnim funkcijama. Oni koji razmišljaju o prelasku na pametne telefone, a smatraju da isti ne moraju koštati puno novaca imaju odličan izbor. Naime, HMD Global s modelom Nokia G10 nudi zaista puno, a k tome još i odličnu bateriju i obećano mjesečno ažuriranje sofvera u naredne tri godine. Inače, sam uređaj je dio Googleovog programa Android One, što sve zajedno zvuči zaista dobro.


Kućište Nokia G10 mobitela napravljeno je od plastike, ali pruža solidni dojam čvrstine i kompaktnosti. Također, dolazi u dvije boje, tamnoplavoj i nježnoj ljubičastoj. Ono što je svakako plus su dodaci koji sve više izostaju iz paketa novih pametnih telefona. Ne morate brinuti, punjač je tu, baš kao i slušalice.

Nokia G10 - Tamara Jambrović Rimac

Još bolje je i da uređaj posjeduje klasičan 3.5mm priključak za slušalice. Naravno, više detalja i informacija u našem TV prilogu kojeg je pripremila Tamara Jambrović Rimac, emitiranom u emisiji Novi milenij od 04. 09. 2021. godine.

Nokia G10 - Tamara Jambrović Rimac

 

Pročitano 1235 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Rujan 06 2021

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja