Samsung Galaxy Unpacked 2023 Samsung Galaxy Unpacked 2023

Vraća se Samsung Galaxy Z serija od koje ne možete pobjeći: ‘Pridruži se Flip strani’ sezona 2 Istaknuto

Objavljeno u Pametni telefoni Napisao/la  Cobra Srpanj 10 2023 veličina pisma smanji veličinu pisma uvečaj veličinu pisma
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
10. srpnja, 2023. | Zagreb| Uredio: Božidar Žitnik   

Vraća se Samsung Galaxy Z serija od koje ne možete pobjeći: ‘Pridruži se Flip strani’ sezona 2 

Tvrtka Samsung Electronics objavila je novi globalni film kao dio “Pridruži se Flip strani” kampanje, pružajući najavu za sljedeću generaciju Galaxy uređaja za koje se očekuje da će biti predstavljeni kasnije ovog mjeseca na Galaxy Unpacked 2023 događaju.


Nastavljajući se na prvi Pridruži se Flip stranivideo objavljen u rujnu prošle godine, novi video iz kampanje prati istu tematiku pozivajući ljude da se upuste u očaravajući svijet prepun inovacija. Na zabavan i zaigran način, video prikazuje jedinstvene načine na koje se preklopni uređaji mogu koristiti i kako oni izazivaju sve što korisnici znaju o običnom pametnom telefonu. Novi video iz kampanje naglašava potencijalne izazove s kojima se ljudi susreću kada žele promjenu, unatoč tome što su s druge strane vidjeli uvjerljive prednosti. Kroz ovu kampanju, Samsung poziva svoje korisnike da se odmaknu od uobičajenog i uživaju u novim, jedinstvenim iskustvima.

„Preklopni telefoni su puno više od samog uređaja – oni predstavljaju način razmišljanja i životni stil. To je novi, otvoreni svijet gdje vas čekaju bolja iskustva, posebice za one koji žele prekoračiti granice konvencionalnog i isprobati nešto novo. S Galaxy Z serijom, Samsung pruža inovacije koje se suprotstavljaju standardima, redefinirajući ono što pametni telefon može uz prekoračenje konvencionalnih granica za otvaranje novog svijeta prepunog iskustva“, rekla je Sonia Chang, potpredsjednica Brand Marketing grupe u Mobile eXperience Business odjelu tvrtke Samsung Electronics. 

Ispod možete pogledati novi „Pridruži se Flip strani“ video i pridružiti nam se kako biste vidjeli uređaje s kojima tvrtka Samsung pomiče granice inovacija uz najpažljivije osmišljeno mobilno iskustvo do sada na Galaxy Unpacked 2023 događaju. Galaxy Unpacked 2023 održat će se 26. srpnja, u 13:00 sati, uživo na Samsung.hr.


Pročitano 581 puta Poslijednja izmjena dana Poslijednja izmjena dana Srpanj 10 2023

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja