Sve što ti je potrebno za dugo, toplo ljeto!

Sve što ti je potrebno za dugo, toplo ljeto!

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 03 Srpanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 03. srpnja 2019.

Sve što ti je potrebno za dugo, toplo ljeto

Vrijeme godišnjih odmora je počelo, a s njime i kupovina svega što nam je potrebno za bezbrižne dane na plaži. Bez obzira je li vaša destinacija na kopnu ili moru, jezeru ili rijeci neke su stvari neizostavne za dobar provod. Uz ručnik i dobar zaštitni faktor, EMOBILE vam donosi nekoliko prijedloga.

JAM Zero Chill je prijenosni bluetooth zvučnik zbog kojega ćete biti glavni u društvu kada se organiziraju tulumi ili kada s ekipom idete na putovanja. Idealan je i za ljetne provode na plaži ili uz bazen jer je vodootporan.

 

Jam Emobile

Chill Out Emobile

Uz JAM Zero Chill, tu je i Jam Chill out. Osim što je otporan na vodu, ovaj je zvučnik otporan i na prašinu. A nakon što se vratite s vašeg odmora, pogodan je i za korištenje u uredu ili kod kuće. Nakon što smo riješili pitanje uživanja uz dobru glazbu na otvorenom, vrijeme je da se pozabavimo i bilježenjem najboljih trenutaka. Za to je zadužen EasyPix vodootporni fotoaparat.

emobile201502091159260

Ronjenje, surfanje, plivanje – za koju god da se aktivnost odlučite EasyPix vas bez problema može pratiti na putu svih vaših ljetnih avantura. Osim što je otporan na vodu, također je otporan na prašinu i udarce. W1400 Active je u svom elementu pod vodom i jednostavno je sjajan. 14 Megapixelni CMOS senzor osigurava bogate boje, a 4 x digitalni zoom jasnu sliku razlučivosti do 20 MP.

Uz EasyPix vodootporni fotoaparat tu je i DiCaPac vodootporna zaštita za vaše digitalne uređaje – mobiteli, tableti – što god poželite ponijeti sa sobom na plažu i koristiti ispod vode, ne zaboravite zaštiti DiCaPac maskicom.

Posljednje, ali ne i najmanje važan dodatak bezbrižnom ljetovanju je čitač pametnih kartica Gemalto GemPC TR. GemPC TR nudi mogućnost spajanja na računalo pomoću USB priključka. Ovaj čitač pametnih kartica prilagođen je za svakog pojedinačnog kupca. Idealan je za primjenu u PC aplikacijama poput Internet bankarstva, autentikaciju i identifikaciju na mrežne sustave i aplikacije, korištenje PKI infrastrukture, Single sign on aplikacije, pohranu lozinki i korištenje lozinki sa smart kartice, generiranje i korištenje jednokratnih dinamičkih lozinki za prijavu, digitalni potpis, elektronički novčanik i dr.

gemalto gempc tr 768x611

Težinom od samo 120 g te dužinom od 70 mm i širinom od 60 mm, GemPC TR jedan je od najmanjih čitača na svijetu. Ovaj uređaj nije samo najmanji na svijetu, već je i najprodavaniji čitač pametnih kartica na svijetu i u Hrvatskoj. Nakon što ste se opremili svime što vam je potrebno, želimo vam dugo i toplo ljeto.

Sve proizvode možete naručiti direktno preko www.emobile.hr

 

Pročitano 210 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja