Tehnozavod Marušić potiče izvrsne brucoše slabijeg imovinskog statusa da se prijave na natječaj za stipendiranje studija računarstva

Tehnozavod Marušić potiče izvrsne brucoše slabijeg imovinskog statusa da se prijave na natječaj za stipendiranje studija računarstva

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 05 Srpanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 05. srpnja 2019.

Tehnozavod Marušić potiče izvrsne brucoše slabijeg imovinskog statusa da se prijave na natječaj za stipendiranje studija računarstva

Tehnozavod Marušić i Visoko učilište Algebra potpisali su sporazum o stipendiranju vrijedan više od 100.000,00 kn, kojim započinju višegodišnji program poticanja brucoša slabijeg imovinskog statusa. Rok prijave je 12. srpnja, a program kreće s podmirenim troškovima preddiplomskog studija računarstva.

Član uprave vodeće hrvatske tvrtke specijalizirane za sustave tehničke zaštite, Tehnozavod Marušić d.o.o., Krešimir Marušić, i dekan Visokog učilišta Algebra, doc.dr.sc. Mislav Balković, potpisali su u Zagrebu ekskluzivni ugovor o stipendiranju studenta slabijeg imovinskog statusa iznosom pune školarine za trogodišnji studijski program računarstva na Visokom učilištu Algebra u iznosu većem od 100.000,00 kuna.

Tehnozavod Marušić od šezdesetih godina intenzivno se bavi različitim područjima i sustavima tehničke zaštite, sigurnosti te audio-video sustavima za poslovne potrebe. Visokokvalificirani tim inženjera-projektanata na stručan i profesionalan način pomaže u realizaciji ideja i ispunjavanja potreba klijenata po principu „Od ideje do rješenja” što dokazuju s više od 19 tisuća ugrađenih sustava. Ljudski resursi glavna su vrijednost Tehnozavoda Marušić koji u posljednjih nekoliko godina značajno ulaže i u razvoj namjenskih softvera, specijalnih aplikacija koje omogućavaju da sustavi i rješenja budu maksimalno prilagođena potrebama modernog klijenta. Tehnozavod Marušić time dokazuje da prati svjetske tehnološke trendove i drži korak s vremenom.

„Tehnozavod Marušić kao društveno osviještena tvrtka svjesna da oko nas postoje darovite mlade osobe koje trebaju pomoć, a nisu odgovorne za financijsku situaciju u kojoj se trenutno nalaze, odlučila je punom stipendijom umanjiti utjecaj komercijalnih uvjeta studiranja na mogućnost upisa darovitog studenta koji je u studij računarstva spreman uložiti ozbiljan rad i zalaganje, te mu na takav način pružiti vrhunske uvjete studiranja na najkvalitetnijem stručnom studiju u Hrvatskoj“, izjavio je Krešimir Marušić, član uprave Tehnozavoda Marušić.

Vrednovanje prijava za punu stipendiju za sve tri godine preddiplomskog studijskog programa računarstva uzet će u obzir: ocjene iz srednje škole koje moraju u ukupnom prosjeku svih ocjena biti najmanje 4.2, ostvareni rezultat na ispitima državne mature (Hrvatski jezik, matematika, Engleski jezik), rezultate na natjecanjima iz računarstva, informatike i matematike (ako je kandidat sudjelovao na istima), relevantne projekte (ako je kandidat sudjelovao na istima), pisma preporuke, kao i trenutni socijalno-ekonomski status kandidata.

Natječaj je otvoren do 12. srpnja 2019. dok je zamolbu potrebno poslati elektronički na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija o samom studiju može se pronaći na https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/studij/prediplomski-studij/programsko-inzenjerstvo/, a dokumente za prijavu može se preuzeti na stranici: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/financiranje-i-pogodnosti/financijske-potpore/.

Pročitano 130 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja