S QLine nema više dugotrajnih čekanja u poslovnicama

S QLine nema više dugotrajnih čekanja u poslovnicama

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 15 Srpanj 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb 15. srpnja 2019.

S QLine nema više dugotrajnih čekanja u poslovnicama

Čekanje u redovima je uvijek frustrirajuće. Osobito kada se radi o institucijama, a korisnici su posebno osjetljivi na čekanje u bankama. Iako se mnoge stvari mogu, ali i obavljaju online, ipak, ponekad je iz nekih razloga potrebno otići i do banke. Tada odjednom svi shvatimo da ćemo određeno vrijeme provesti čekajući. Kako bi se čekanje olakšalo, tu su redomati koji barem uvode pravilan redoslijed spram vremena dolaska. No, unatoč praktičnosti, utjeha je premala. Stoga je i više nego dobrodošla nova mobilna mobilna aplikacija Addiko banke, QLine. Naime, uz istu, korisnisi dobivaju redni broj bez potrebe za čekanjem u redu, a u poslovnici borave samo onoliko koliko trebaju kako bi obavili posao. S QLine aplikacijom Addiko banka klijentima na jednostavan način omogućuje brže i praktičnije obavljanje poslova u poslovnici banke, bez nepotrebnog gubitka vremena čekajući u redu.

QLine aplikacija je jednostavna za korištenje i dostupna je svima. Sve što korisnik treba jest skinuti QLine (proizvođač NOVI IS) Android ili iOS verziju nakon čega mu se odmah prikazuje popis i karta svih obližnjih poslovnica Addiko banke, radno vrijeme poslovnica i koliko je udaljen od svake od njih. Korisnik, privatna osoba ili poslovni subjekt, tada odabirom poslovnice može odabrati razlog zbog kojeg želi doći u poslovicu: Transakcije, Računi i usluge, Krediti ili Dogovoreni sastanak, nakon čega odmah dobiva informaciju koliko je osoba trenutno ispred njega u redu i koje je procijenjeno vrijeme čekanja. Potvrdom dolaska u poslovnicu korisnik dobiva digitalni redni broj i dok obavlja druge obveze, može putem mobitela u stvarnom vremenu pratiti kako se red kreće i kad će on biti na redu. Naravno, dobro će doći i kava u obližnjem kafiću, a svakako je dobro doći i malo ranije od predviđenog vremena. 

Redni broj dobiva se po prijavi za tekući dan i za njega se moguće predbilježiti putem aplikacije s početkom radnog vremena poslovnice.

„Svi želimo biti u mogućnosti brzo rješavati svoje obveze i imati više slobodnog vremena na raspolaganju, a čekanje u redovima u prometu, u trgovinama, u poslovnicama, u bilo kojoj prilici je frustrirajuće. Mi cijenimo vrijeme naših klijenata i želimo im omogućiti da što manje vremena nepotrebno provode u redovima što podrazumijeva kvalitetniju i učinkovitiju uslugu”, izjavila je Ivana Šimatović, izvršna direktorica Upravljanja prodajom i distribucijskim kanalima Addiko banke. 

Relja Marković, izvršni direktor Digitalne transformacije i razvoja aplikacija Addiko Grupe dodao je: „Digitalizacija je danas sveprisutna, ali nije bitno da nova usluga bude ‘samo’ moderna, već je ključno da bude korisna, praktična i da korisnici od nje imaju opipljive koristi. Nije potrebno gubiti vrijeme u redu, kad postoji kvalitetna alternativa. Zato smo u suradnji s partnerom razvili QLine aplikaciju“.

Pročitano 136 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja