Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo za pružanje jedinstvenog iskustva na mobilnim uređajima

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo za pružanje jedinstvenog iskustva na mobilnim uređajima

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 16 Kolovoz 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

New York / Zagreb, 16. kolovoza, 2019.

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo za pružanje jedinstvenog iskustva na mobilnim uređajima

Tehnološki lideri zajedno rade na pokretanju novih proizvoda, usluga i integracija radi kontinuiranijeg povezivanja na uređajima i platformama

Čini se da je kolovoz postao mjesec Samsunga. Naime, tvrtka Samsung Electronics najavila je sljedeći korak u svom dugoročnom, strateškom partnerstvu s Microsoftom. Isto će donijeti besprijekorna iskustva na svim uređajima, aplikacijama i uslugama. Počevši već od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book S uvodi sasvim novo iskustvo svojom beskompromisnom mobilnošću i performansama sljedeće generacije. Donoseći najbolje za platforme Galaxy i Windows, ovo će se partnerstvo i dalje širiti kako bi Samsung i Microsoft svojim korisnicima omogućili bogato mobilno iskustvo u eri 5G mreže.

„Vjerujemo da je mobilna industrija na vrhuncu transformacije, u kojoj pojedinačni uređaji daju put neprekidnim, povezanim iskustvima, gdje se god korisnici nalazili. Suradnje poput ove s Microsoftom od velike su važnosti u stvaranju nove generacije mobilnih iskustava. Kako nove tehnologije poput 5G mreže postaju stvarnost, naše će partnerstvo igrati važnu ulogu u pomaganju korisnicima da žive fluidnije i fleksibilnije živote.", rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor odjela za IT i mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

SDC2016 DJ Koh04

„Microsoft i Samsung dijele dugu povijest inovacija i suradnje, a širenje partnerstva označava sljedeću fazu naše ambicije, a to je pomoći korisnicima da budu produktivniji na bilo kojem uređaju gdje god se nalazili. Kombinacija naših inteligentnih iskustava sa Samsungovim moćnim i novim uređajima to postaje stvarnost.", rekao je Satya Nadella, izvršni direktor Microsofta.

satya bookcover print 1024x768

Produktivnost na svim uređajima

Korisnici provode svakodnevni život na više različitih uređaja te je potreba za boljim i lakšim povezivanjem jasna. Današnje iskustvo rada na različitim uređajima može biti fragmentirano - korisnici na PC-u moraju prekinuti protok da bi pogledali svoj telefon, otvorili aplikaciju za slanje slika, videozapisa ili datoteka na svoje računalo. Umjesto toga, korisnici žele svijet u kojem se njihov sadržaj automatski sinkronizira – da mogu pokrenuti projekt na jednom mjestu na jednom uređaju i preuzeti ga na drugom, bez ometanja.

Budući da korisnici mobilnih uređaja čine veći, potražnja za kontinuiranom povezanošću samo će se povećavati. Prema istraživanjima analitičke tvrtki CCS Insight, 42% zaposlenih provodi više od tri sata dnevno radeći na mobilnom uređaju. Partnerstvo između Samsunga i Microsofta omogućava korisnicima da imaju jedinstveno iskustvo na više uređaja, gdje god se nalazili.

Galaxy Book S Product Image 3

 

Samsung i Microsoft također premoštavaju jaz između mobilnosti i performansi s novim Samsung Galaxy Book S, koji nudi povezano rješenje koje doživljaj pametnog telefona donosi prijenosniku. Galaxy Book S ima ugrađenu LTE mogućnost povezivanja, dugi vijek trajanja baterije i ultra tanki, lagani dizajn kako bi omogućio novi doživljaj mobilnog računalstva.

Dugo i uspješno partnerstvo

Samsung i Microsoft imaju dugogodišnje partnerstvo usredotočeno na stvaranje produktivnijeg i snažnijeg iskustva. Počevši od Galaxy Note10, Microsoftova najpopularnija rješenja za produktivnost pametnih telefona bit će integrirana u Galaxy proizvode i usluge:

galaxy note10 3

Poboljšano Outlook iskustvo: Kao preferirano rješenje za mobilnu e-poštu i kalendar na više od 100 milijuna uređaja, Outlook pomaže korisnicima da se povežu i lakše organiziraju. Outlook objedinjuje e-poštu, kalendar, kontakte i datoteke, sve u jednoj aplikaciji kako bi korisnici uštedili vrijeme i usredotočili se na ono što im je važno. Galaxy Note10 sadrži optimiziranu i integriranu aplikaciju Outlook koja poboljšava rad i osobnu komunikaciju, kao i upravljanje vremenom. Poboljšana S Pen olovka s Galaxy Note10 korisnicima omogućuje kratki pregled prilikom zadržavanja preko e-pošte, kalendara i kontakata.

OneDrive Cloud Storage: Od ove jeseni Samsung galerija može se automatski sinkronizirati s Microsoft OneDrive uslugama pa korisnici mogu pristupiti fotografijama i videozapisima sa svojih uređaja, bez brige o tome jesu li napravili sigurnosne kopije.

Jednostavan prijenos sadržaja s pametnog telefona na računalo: Veza na Windows ugrađena je u brzo sučelje Galaxy Note10 uređaja, što omogućuje jednostavno slanje poruka, upravljanje obavijestima, sinkroniziranje fotografija i pregled sadržaja pametnog telefona na računalu. Ove usluge omogućuju vezu s bilo kojim Windows 10 računalom, štedeći korisnicima vrijeme i olakšavajući im prijenos sadržaja između Galaxy Note10 uređaja i osobnog računala.

Vrhunska produktivnost vodeća je industriji

Samsung i Microsoft udružili su snage te zahvaljujući Galaxy Note10 uređaju poslovnim korisnicima omogućili još veću produktivnost, bolji pristup radnom prostoru, kao i potpuni paket Office aplikacija. 

Suradnja s industrijskim liderima

Samsung vjeruje da će otvoreni i suradnički pristup postaviti novi standard za inovacije koje daju prednost kvaliteti, sigurnosti i korisničkom iskustvu. Ovaj pristup je presudan u rješavanju tehnoloških prepreka i stvaranju prilika za korisnike, što je Samsung i pokazao kroz dugu povijest suradnje s drugim industrijskim liderima. S napretkom tehnologije i porastom brzine, Samsung i Microsoft zajedno će uvesti nove tehnologije i isporučiti inovacije koje će transformirati način rada korisnika, čime ovo partnerstvo postaje još važnije.

Za više informacija posjetite news.samsung.com/galaxy ili www.samsungmobilepress.com.

Pročitano 266 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja