Svi poslovni računi tvrtke Hangar 18 odblokirani

Svi poslovni računi tvrtke Hangar 18 odblokirani

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 12 Rujan 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Koprivnica 12. rujna, 2019.

Svi poslovni računi tvrtke Hangar 18 odblokirani                                              

Kao i uvijek, pozdravljamo pozitivne vrijednosti domaćih tvrtki. Definitivno, Hangar 18 predstavlja jednu lijepu priču, a unatoč možda i nekim pogrešnim koracima, svakako ne treba zaboravljati aktivnosti kojima je tvrtka pokazivala i visok stupanj pomaganja društvu. U svakom slučaju, od srijede, 11. rujna tvrtki Hangar 18 d.o.o. odblokirani su svi poslovni računi predstečajnim rješenjem i tvrtka na taj način nastavlja s normalnim poslovanjem.

Stoga, nastavlja se uspješna poslovna suradnja s kupcima i dobavljačima, a o brizi za zaposlenike, koji su najveća vrijednost ove tvrtke, dovoljno govori činjenica kako redovito primaju plaće. Sadašnji prioritet kompanije je postizanje uspješnih dogovora svih zainteresiranih strana, kao i rješavanje obveza prema vjerovnicima s nadom i vjerom u pozitivni ishod cijelog procesa.

Vjerujemo kako je svima poznato da je tvrtka Hangar 18 d.o.o. osnovana 2005 godine. Nakon godina uspješnog poslovanja, tvrtka sada prolazi kroz proces restrukturiranja poslovanja, odnosno provode se određene organizacijske promjene i uvode poboljšanja u poslovne procese. Nastojanje Hangara 18 je postizanje veće efikasnosti u poslovanju, te povećanje operativne profitabilnosti i poboljšanje poslovnog modela.

Sve H18 Megastore trgovine IT opremom tvrtke Hangar 18 d.o.o., nude širok asortiman proizvoda, a nalaze se svim većim gradovima u Hrvatskoj (Koprivnica, Čakovec, Varaždin, Đurđevac, Zagreb, Karlovac, Rijeka, Split i Dubrovnik). Ove godine su otvorena dva nova NOA brand stora, u Zadru i Šibeniku. Paralelno nudi svoj asortiman i u web trgovini na adresi: www.megastore.hr.

Pročitano 234 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja