Jubilarna 20. WinDays konferencija u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020.

Jubilarna 20. WinDays konferencija u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020.

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 30 Prosinac 2019 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 30. prosinca, 2019.    

Jubilarna 20. WinDays konferencija u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020. 

  • WinDaysi se vraćaju u Istru, no na novu lokaciju, u rovinjske hotele Lone i Eden
  • izdanje konferencije imat će krovnu temu: umjetnu inteligenciju koja iz temelja mijenja poslovanje

WinDays konferencija, najveća regionalna poslovno-tehnološka konferencija, jubilarne obljetnice slavi u Rovinju pa će, nakon WinDaysa10, i WinDays20 konferencija svoj okrugli rođendan proslaviti u Istri.  Održat će se u hotelima Lone i Eden u Rovinju od 21. do 24. travnja 2020. godine. Četiri programska dana donijet će WinDays20 Business i WinDays20 Technology, koji će imati zajedničku konferencijsku temu: umjetnu inteligenciju koja će u potpunosti promijeniti način na koji poslujemo i živimo. Organizator očekuje da će 20. izdanje okupiti više od 2000 sudionika koji će moći poslušati više od 150 predavanja.


WinDays20 Business konferencija održat će se u utorak i srijedu, 21. i 22. travnja. Prvi konferencijski dan donijet će nekoliko programskih smjerova fokusiranih na ključne industrijske grane: financijske institucije, maloprodaju, proizvodnju, obrazovanje i javnu upravu. Program drugog dana bit će usmjeren na umjetnu inteligenciju i različite načine na koje ona može transformirati poslovanje. WinDays20 Technology konferencija održat će se od srijede do petka, od 22. do 24. travnja. Tijekom tri dana donijet će više od 100 predavanja koja će se baviti najaktualnijim tehnološkim temama, od sigurnosti, privatnosti i IoT-a do umjetne inteligencije, DevOpsa i rješenja temeljenih na otvorenom kodu. Nominacije za WinDays20 Technology su otvorene, a svi potencijalni predavači mogu nominirati svoja predavanja do 22. siječnja 2020.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije, a sve do 9. veljače mogu iskoristiti Early Bird cijene kotizacije.  Novosti o WinDays20 konferenciji moći ćete redovito pratiti putem www.windays.hr i na društvenim mrežama, Facebooku, Twitteru, LinkedInu i YouTubeu.


Pročitano 241 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja