20. WinDays konferencija donijet će više do 150 predavanja

20. WinDays konferencija donijet će više do 150 predavanja

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 10 Veljača 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb / 10. veljače, 2020.  

 20. WinDays konferencija donijet će više do 150 predavanja

  • Krovna tema konferencije je umjetna inteligencija o kojoj će govoriti i Steven Van Belleghem
  • Early Bird razdoblje povoljnijih cijena kotizacije produženo je do 16. veljače 2020.

WinDays20 powered by Microsoft od 21. do 24. travnja 2020. u rovinjskim hotelima Lone i Eden donijet će više od 150 predavanja te okupiti više od 2000 sudionika. Krovna tema konferencije bit će umjetna inteligencija koja već danas mijenja način na koji živimo te donosi nove poslovne modele.


WinDays20 Business 21. travnja fokusirat će se na specifične izazove s kojima se suočavaju financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja i javni sektor. Drugog dana, 22. travnja, predstavit će nekoliko primjera uspješnih domaćih start upova. Uz niz predavanja na temu umjetne inteligencije, sudionike očekuju Microsoft keynote predavanje i WinDays keynote predavanje. Kao keynote predavač na WinDayse prvi puta dolazi Steven Van Belleghem, izvrstan predavač koji je održao više od 1000 predavanja u 40 zemalja. Njegova dinamična izlaganja povezuju razmišljanje usredotočeno na korisnika i najnovije tehnologije, a na WinDays predavanju naglasak će biti na umjetnoj inteligenciji. 


WinDays20 Technology tijekom tri dana, od 22. do 24. travnja, donijet će više od 100 predavanja posvećenih aktualnim tehnološkim temama. Tijekom procesa nominacija, koji je trajao do 22. siječnja svi potencijalni predavači prijavili su svoje teme koje će evaluirati programski odbor te odabrati predavanja koja ulaze u službeni program konferencije. Early Bird razdoblje povoljnijih cijena kotizacije produženo je do 16. veljače, a svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem službene web stranice konferencije 

Novosti o WinDays20 konferenciji možete redovito pratiti putem www.windays.hr i na društvenim mrežama, Facebooku, Twitteru, LinkedInu i YouTubeu.

Pročitano 187 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja