Novo sjedište Combisa u Radničkoj 21

Novo sjedište Combisa u Radničkoj 21

Vijesti Napisao/la  Cobra Četvrtak, 27 Veljača 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 27. veljače, 2020.  

Novo sjedište Combisa u Radničkoj 21 

ICT kompanija Combis promijenila je adresu sjedišta kompanije u Radničku 21 u Zagrebu. Veći dio Combisa u Zagrebu seli na novu lokaciju, no dio zaposlenika ostat će na dosadašnjoj adresi u Hektorovićevoj 2.


Osim u Zagrebu, Combis ima servisne lokacije u Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Varaždinu i Dubrovniku. Krajem 2019. započeo je s pripremama za otvaranje R&D centra u Osijeku te je nedavno otvorio novi ured u Tehnološkom parku Bjelovar. Combis je prisutan i u Bosni i Hercegovini, sa sjedištem u Sarajevu, uz još tri servisne lokacije, u Banja Luci, Tuzli i Mostaru te u Srbiji sa sjedištem u Beogradu.

Pročitano 164 puta
slika 3

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja