Hej Iskonovci!

Hej Iskonovci!

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 16 Ožujak 2020 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Zagreb, 16. ožujka, 2020.   

Hej Iskonovci, 

ako imate školarce, vjerujemo da ste upoznati kako se školsko gradivo prebacuje na Vaš Iskon.TV. Sukladno tome, kako bi Vaši mališani mogli nesmetano pratiti nastavno gradivo, Iskon na Vaš Iskon.TV od 16.03.2020. besplatno uvodi Snimalicu 24/7 na programe HRT 3 i Sportska TV.


Kako Snimalica 24/7 olakšava praćenje nastavnog gradiva?

 Snimalica 24/7 automatski snima sadržaj na programima koji emitiraju nastavno gradivo (HRT 3 i Sportska TV) te ga čini dostupnim za gledanje čak 7 dana unazad. Vaši mališani mogu bezbrižno uživati u svim svojim aktivnostima (ili duljem spavanju), dok ih njihov nastavni sadržaj čeka na Iskon.TV-u, bez obzira na vrijeme emitiranja. Čak i ako zakasne na početak predavanja, Snimalica 24/7 daje mogućnost vraćanja sadržaja na početak, bez obzira na to što je već počeo s emitiranjem. 

Kako se koristiti Snimalicom 24/7? 

Na svom daljinskom pritisnite tipku „EPG“, a zatim pritisnite tipku 3 da biste došli na program HRT 3 ili upišite 307 da biste došli na program Sportska TV. Pritiskom lijevo ili desno (u odnosu na tipku „OK“) pomoću daljinskog navigirajte kroz sadržaj na programu dok ne dođete do sadržaja koji Vas zanima.
 

Na kojim programima školarci mogu pratiti nastavno gradivo?

 Na programu HRT 3 nastava je namijenjena osnovnoškolcima od prvog do četvrtog razreda i podijeljena je po satima i razredima. Prvi razred imat će nastavu od 8 do 10 h ujutro, a drugi razred od 10 do 12.30 h. Potom će se emitirati dokumentarac BBC-a o životinjama, što je svojevrsna simulacija velikog odmora. Nakon toga će uslijediti dva i pol sata za treće razrede i tri sata za četvrte razrede. Gradivom su obuhvaćeni sljedeći predmeti: hrvatski, matematika, priroda i društvo, strani jezik, tjelesni, likovni i glazbeni. Na programu Sportska TV će se, uz već spomenuti sadržaj na HRT 3, održati i nastava za više razrede osnovne škole, kao i za srednju školu. 

Svim Iskon.Mobile korisnicima besplatno uključujemo 15 GB podatkovnog prometa i besplatan pristup programima nastave na daljinu! Praćenje nastave za učenike viših razreda osnovne, kao i srednje škole bit će omogućen i putem linka za praćenje nastave na daljinu. Ako ste korisnici Iskon.Mobile tarife, Iskon Vam od 16.03.2020. besplatno uključuje 15 GB podatkovnog prometa i besplatan pristup (tzv. zero rate) programima nastave na daljinu. 

Kako bi se školarci mogli lakše organizirati i pratiti nastavu, pripremili smo i digitalni raspored sati. Besplatno ga preuzmite ovdjeSvim školarcima želimo uspješno učenje (i sve petice!) uz Iskon.TV.

Vaš Iskon

P.S. U svrhu zaštite zdravlja svih naših Iskonovaca, korisnika i zaposlenika, od 16.03.2020. u Iskonu reduciramo sve potrebe za fizičkim dolaskom korisnika u prijemne urede u Hrvatskoj. Sve Vaše upite i zahtjeve uspješno ćemo obraditi putem našeg Facebooka, e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te besplatnog broja 0800 1000.

Pročitano 312 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Mobis

mobis

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja