Comping ostvario najviši Dell Technologies partnerski status -Titanium

Comping ostvario najviši Dell Technologies partnerski status -Titanium

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 30 Ožujak 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

30. ožujka, 2021. | Zagreb

Uredio: Božidar Žitnik 

Comping ostvario najviši Dell Technologies partnerski status -Titanium 

Iako je IT industrija nesumnjivo snažan stup hrvatske ekonomije, također je pod utjecajem globalne pandemije COVID-19. Ipak, za razliku od niza drugih djelatnosti, ovdje na sreću, govorimo o blagom usporavanje rasta prihoda. S druge strane, neke IT tvrtke doživljavaju i osjetan rast, a sve tvrtke u ovoj grani industrije, baš kao i u drugim granama, suočavaju se danas s potpuno novim izazovima. Jedna od vodećih domaćih ICT tvrtki, Comping, upravo je baš u ovim izazovnim vremenima ostvarila najviši partnerski status u Dell Technologies Partnerskom programu - Titanium.


Nakon što su protekle dvije godine temeljem uspješno postavljenog plana, tj. certificiranja i odličnih poslovnih rezultatima posjedovali Platinum status, u Compingu nisu skrivali cilj napredovanja do najvišeg mogućeg ranga. Isti se napokon ove godine upravo i ostvario, a svoje zadovoljstvo nije krio Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.  

 Alojzije Jukić | Comping

„Kontinuirano nastavljamo kako s poboljšanjem korisničke podrške, tako i prodajnih rezultata. Svi statusi zahtijevaju određene certifikate, značajne rezultate, a u pojedinim segmentima i zasebne ekspertize stručnjaka. Iznimno sam sretan što smo upravo u ovim vremenima pandemije uspjeli odoljeti izazovima i ostvariti ovaj značajan rezultat za našu tvrtku. Poslovati u takvim uvjetima nije nimalo jednostavno. Potrebno je pokazati sve vještine i sposobnosti te promptno reagirati na  promjene. Protekle godine bile su obilježene intenzivnom i uspješnom suradnjom s Dell Technologies i potpuno smo uvjereni da ćemo i dalje dati sve od sebe da se ona i nastavi.“ 

Titanium status nastavak je uspješne suradnje Compinga i tvrtke Dell Technologies što potvrđuje i činjenica da je prošle godine Dell Technologies nagradio Comping za dosege u poslovanju u dvjema kategorijama: Net New Business Partner of The Year – Net New Business Partner of The Year in Croatia i Net New Business Partner of The Year in Adriatic Region. Comping je bio ‘’najmlađi’’ Dell Technologies Platinum partner u Adriatic regiji koji je osvojio to vrijedno priznanje za poslovna postignuća. Također, početkom 2021. godine Comping je ostvario pobjedu na natječaju AI Champion kojega su organizirali Dell Technologies i NVIDIA. Compingu ova prestižna nagrada dodijeljena je za implementirana hiperkonvergirana rješenja. 

Comping je tako u kratkom vremenu uspio dostići visoku i zavidnu razinu tehničke, ali i prodajne stručnosti u cijelom portfelju tvrtke Dell Technologies što su na kraju i implementirali u svoje svakodnevno poslovanje. Trud, upornost i neprestana želja za razvojem u svakom segmentu poslovanja tako im je omogućio i najviši partnerski rang. 

Usluge zaštite i pohrane podataka, servera, konvergirane/hiperkonvergirane infrastrukture samo su neke od vrijednosti u bogatom portfelju proizvoda za koje je Comping ostvario kompetencije u ovom partnerskom razredu koje će moći pružiti svojim klijentima. Više nego ikad, upravo te kompetencije potrebne su kako bi se omogućilo bolje upravljanje i kvalitetnija analiza podataka, što u konačnici vodi i do uspješnog poslovanja klijenata u Compingovom ekosustavu.

Pročitano 146 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja