Globalno predstavljanje Honor Magic3 serije

Globalno predstavljanje Honor Magic3 serije

Vijesti Napisao/la  Cobra Ponedjeljak, 19 Srpanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

19. srpnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

Globalno predstavljanje Honor Magic3 serije 

Upravo smo dobili potvrdu i poziv na globalno predstavljanje novosti kompanije Honor 12. kolovoza. Iako nisu navedeni detalji pozovnica spominje seriju Honor Magic3, a tu je i sjajan pogled na jednu od kamera nadolazećih urađaja. Očito, fokus je na kameri i na horizont što asocira na novi uzlet sustava kamera. Ono što još možemo zaključiti je da riječ “serija” znači da će vjerojatno biti predstavljeno više Magic3 uređaja, a zanimljivo je kako je Magic2 serija predstavljena još 2018., ali je došlo i do zastoja zbog globalnih okolnosti.


Ono što znamo i što nas veseli da uređaji Magic3 serije dolaze s ugrađenim Google uslugama, a prema prethodnim najavama CEO-a tvrtke Honor, očekujemo moćnije wow uređaja čak i od Huawei serija P i Mate. Stoga, ukoliko ste fan novih tehnologija i uzbuđuju vas uređaji koji postavljaju nove standarde, svakako pratite globalno događanje 12. kolovoza, a kao što je i uobičajeno, vjerujemo da će do tada i procuriti više detalja. 

Stoga, kao što kaže i sam Georg Zao | CEO za Honor Device Co., Ltd: Vidimo se!”

Pročitano 133 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja