LG-ev najkompaktniji soundbar donosi autentičan doživljaj zvuka svim zaljubljenicima u glazbu i film

LG-ev najkompaktniji soundbar donosi autentičan doživljaj zvuka svim zaljubljenicima u glazbu i film

Vijesti Napisao/la  Cobra Utorak, 20 Srpanj 2021 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

19. srpnja, 2021. | Zagreb
Uredio: Božidar Žitnik   

LG-ev najkompaktniji soundbar donosi autentičan doživljaj zvuka svim zaljubljenicima u glazbu i film 

LG Eclair s uranjajućim zvukom tehnologije Dolby Atmos i robusnim basom niskih vibracija savršen je za manje prostore 

LG Electronics (LG) najavio je dolazak soundbara LG Eclair (model QP5), svojeg najkompaktnijeg modela dosad, najprije u Sjevernoj Americi, a potom i u drugim regijama diljem svijeta. Riječ je o dobitniku nagrade za inovaciju na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike CES 2021, koji predstavlja odličan dodatak suvremenom stilu života zahvaljujući elegantnom i kompaktnom dizajnu koji se savršeno uklapa u manje prostore, pružajući pritom impresivan uranjajući zvuk.


Unatoč kompaktnosti, LG Eclair karakteriziraju snažne performanse i podrška za Dolby Atmos® i DTS: X, a snažnim basom niskih vibracija omogućava poštivanje kućnog reda i mira u susjedstvu. Dimenzije su mu 296 x 59,9 x 126 mm te mu je tako širina triput manja od modela SP8YA, dosad najmanjeg LG-evog soundbara s 3.1.2.-kanalnim sustavom i podrškom za Atmos. LG Eclair odlikuje se elegantnim, ovalnim dizajnom i tkaninom u klasičnoj crnoj ili bijeloj boji, koja se besprijekorno stapa s bilo kojim modernim ambijentom.

LG Eclair Black_White

Napredni 3.1.2-kanalni sustav LG Eclaira s bežičnim subwooferom koristi tehnologiju Meridian Audio za podešavanje te donosi iznimne detalje i prostornu osviještenost. Meridian Horizon kombinira dvokanalni stereo sadržaj u uranjajući, višekanalni zvuk kako bi pružio širu zvučnu kulisu za uistinu zadivljujuće iskustvo slušanja, uz tonsku ravnotežu koja ostaje vjerna izvornoj snimci.

 LG Eclair

LG Eclair nudi napredni doživljaj gledanja zahvaljujući podršci za 4K prolaz koji omogućava uživanje u zadivljujućem 4K i HDR sadržaju, uključujući Dolby Vision, putem omiljenih servisa za streaming. Štoviše, prilagodljiva funkcija LG AI Sound Pro analizira sadržaj koji se reproducira i automatski primjenjuje najbolje postavke zvuka, ovisno o tome kakav sadržaj korisnik gleda: informativni, glazbeni ili filmski.

LG Eclair Black_White 

Uz to što oživljava zvuk, LG Eclair nudi i praktičan dizajn s manje kablova bez narušavanja kvalitete zvuka, zahvaljujući podršci za poboljšani kanal za povrat zvuka (eARC) koja omogućava prijenos bez gubitaka 5.1-kanalnog, 7.1-kanalnog i uranjajućeg zvuka kao što su Dolby Atmos i DTS: X na kompatibilnim televizorima. Vlasnici LG-evih televizora iz 2021. također će moći uživati u autentičnom i jasnom zvuku uz značajku TV Sound Mode Share koja kombinira snagu najnovijih LG-evih α (Alpha) AI procesora i funkcije AI Sound Pro kako bi istaknula sve detalje i nijanse sadržaja. Osim na zvuk, LG se kod dizajniranja modela Eclair usredotočio i ne samo na ostvarenje naprednijeg iskustva gledanja, nego i na smanjenje utjecaja na okoliš što je prepoznalo udruženje SGS Société Générale de Surveillance SA iz Švicarske te mu dodijelilo certifikat o ekološkim proizvodima.

LG Eclair Black_White

Pročitano 174 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja