Xiaomi pozdravlja nalaz Njemačkog saveznog ureda za sigurnost informacija BSI

Xiaomi pozdravlja nalaz Njemačkog saveznog ureda za sigurnost informacija BSI

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 14 Siječanj 2022 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

13. siječnja, 2022. |Peking
Uredio: Božidar Žitnik 

Xiaomi pozdravlja nalaz Njemačkog saveznog ureda za sigurnost informacija BSI 

Korporacija Xiaomi je sa zadovoljstvom 13. siječnja primila obavijest Njemačkog saveznog ureda za informacijsku sigurnost (BSI) da je BSI završio s revizijom pametnih telefona Xiaomi s fokusom na Republiku Njemačku. BSI je zaključio kako ne prepoznaje niti jednu nepravilnost koja bi zahtijevala daljnju istragu ili neke druge mjere. U prijevodu tvrdnje u izvornom izvješću, navedeno je kako BSI nije otkrio prijenos bilo kakvih filtracijskih lista.


U odgovoru na obavijest, glasnogovornik kompanije Xiaomi je izjavio: "Xiaomi je zadovoljan što rezultati nezavisne istrage Njemačkog saveznog ureda za informacijsku sigurnost, BSI, objavljeni 13. siječnja, potvrđuju našu predanost transparentnom i odgovornom poslovanju, s glavnim prioritetom privatnosti i sigurnosti naših korisnika.

Xiaomi-logo
Dokazano je da se pridržavamo svih EU i nacionalnih zakona o privatnosti i sigurnosti podataka, kao i svih primjenjivih EU standarda za uređaje. Pozdravljamo razmjenu s korisnicima, regulatorima i drugim dionicima kao što je BSI te smo predani konstantnom napretku i inovacijama."

Pročitano 499 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja