Galaxy Unpacked 2023: Podijelite epsko iskustvo

Galaxy Unpacked 2023: Podijelite epsko iskustvo

Vijesti Napisao/la  Cobra Srijeda, 11 Siječanj 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
11. siječnja, 2023. | ZagrebUredio: Božidar Žitnik

Galaxy Unpacked 2023: Podijelite epsko iskustvo 

Početak godine i u svijetu tehnologija uvijek donosi izazovne novitete. Samsung nas svake godine oduševljava novim modelima Galaxy uređaja. Tako je i sad pred nama nova era Galaxy inovacija. Samsung inovacije su osmišljene kako bi  već danas korisnicima omogućile nevjerojatne mogućnosti, ali i u budućnosti koja je pred nama. Nova Galaxy S serija predstavlja simbol načina na koji definiramo ultimativno premium iskustvo s se ljestvica podiže, baš kao i novi, epski standardi.


Pripremite se podijeliti epsko iskustvo! 

Nakon tri godine, 1. veljače, Samsung Electronics će održati Unpacked događaj u San Franciscu uživo, s početkom u 19:00 sati po Centralnom europskom vremenu (CET). Pridružite se i budite među prvima koji će vidjeti nove premium Galaxy inovacije. Događaj će se prenositi uživo na Samsung.comSamsung Newsroom, i  Samsung YouTube kanalu.

Pročitano 223 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja