Galaxy Buds2 Pro i Galaxy Watch serije ažurirani novom verzijom softvera koja unaprjeđuje Galaxy kameru

Galaxy Buds2 Pro i Galaxy Watch serije ažurirani novom verzijom softvera koja unaprjeđuje Galaxy kameru

Vijesti Napisao/la  Cobra Petak, 13 Siječanj 2023 00:00
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)
13. siječnja, 2023. | ZagrebUredio: Božidar Žitnik

Galaxy Buds2 Pro i Galaxy Watch serije ažurirani novom verzijom softvera koja unaprjeđuje Galaxy kameru 

Povezani s Galaxy pametnim telefonom, najnovija ažuriranja operativnog sustava za nosive uređaje donose korisnicima nove načine za snimanje svijeta onako kako ga čuju i vide 

Tvrtka Samsung Electronics najavila je nova ažuriranja softvera za Galaxy Buds2 Pro i Galaxy Watch serije, unapređujući snimanje sadržaja za sve Galaxy korisnike diljem svijeta. Samsung Galaxy pametni telefoni već dugo nude najbolja iskustva fotografije i videa, dopuštajući korisnicima da stvaraju, snimaju i dijele svoje najbolje trenutke.


Sada, kada je uparena s najnovijim nosivim uređajima, moćna Galaxy kamera dodatno je ojačana s 360 Audio Recording, jedinstvenom značajkom koja donosi impresivan zvuk video sadržaju, zajedno s nadogradnjom za Camera Controller aplikaciju koja omogućava jednostavnije daljinsko zumiranje. Ova ažuriranja softvera odražavaju kontinuiranu predanost tvrtke Samsung u pružanju najsuvremenijih iskustava postojećim uređajima. 

360 Audio Recording: Snimite svijet onako kako ga čujete

hands-on_galaxy_buds2pro_graphite

Nova značajka 360 Audio Recording omogućuje korisnicima snimanje zvuka na videu, točno onako kako ga čuju. Uparivanjem Galaxy Buds2 Pro s Galaxy pametnim telefonom, svaki korisnik može snimati kao profesionalac i zabilježiti visokokvalitetan, realističan zvuk unutar videa, bez potrebe za glomaznom profesionalnom opremom i bez obzira na lokaciju i vrijeme. Ova značajka hvata zvuk od 360 stupnjeva pomoću mikrofona u svakoj slušalici, stavljajući gledatelje u središte festivala i bučne gomile ljudi ili pokraj žuborećeg potoka usred šume. Tako korisnici mogu staviti povezane slušalice i reproducirati video na svom uređaju ili društvenim mrežama kako bi čuli realistične i impresivne zvukove koji pružaju osobno iskustvo. 

360 Audio Recording je prva značajka u Galaxy liniji koja koristi LE Audio, novi napredni Bluetooth audio standard. Ova nova tehnologija donosi bolju kvalitetu zvuka, kao i poboljšanu latenciju i trajanje baterije. Osim što pruža glazbu koja zvuči bolje, LE Audio također proširuje spektar audio iskustava kako bi pružio složeniji i bogatiji zvuk koji se može dijeliti s drugima. Sada, LE Audio donosi binauralno snimanje na Galaxy Buds2 Pro slušalicama – koristeći prednosti i lijevog i desnog mikrofona u isto vrijeme. Prilikom uparivanja Buds2 Pro s Galaxy Z Flip4 ili Fold4, korisnici su uvučeni u trenutak, uživajući u visokokvalitetnom stereo zvuku i videu. 

Camera Controller: Kadrirajte savršenu snimku izravno sa svog zapešća

hands-on_galaxy_watch5_pinkgold

Fotografiranje i snimanje video sadržaja s Galaxy pametnim telefonima usmjereni su održavanju kreativne kontrole u svakoj situaciji. Jedan od primjera je aplikacija Camera Controller za Galaxy Watch, koja korisnicima omogućuje upravljanje kamerom telefona izravno sa zapešća. Novo ažuriranje – koje će uskoro biti dostupno na serijama Galaxy Watch5 i Watch4 – dodaje mogućnosti zumiranja u Camera Controller, dodatno proširujući iskustvo Galaxy kamere s naprednom vezom Galaxy pametnog telefona i Galaxy Watch pametnog sata. Tako korisnici mogu daljinski upravljati zumiranjem kamere na svom telefonu jednostavnim dodirom sučelja ili okretanjem rotirajućeg okvira, što je idealno za snimanje grupnih fotografija ili selfieja iz daljine, eliminirajući potrebu trčanja naprijed-natrag do kamere za kadriranje savršene fotografije. 

Dostupnost

galaxy_watch5pro_blacktitanium_graytitanium

Nova značajka 360 Audio Recording postupno će se pojavljivati ​​u narednom periodu na Galaxy Buds2 Pro, Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 uređajima putem ažuriranja softvera. Nadogradnja za Camera Controller aplikaciju također će se postupno pojavljivati na Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic pametnom satu. Ove značajke pružit će moćniju sinergiju s novim mogućnostima Galaxy kamere – nudeći nova i dosad neviđena iskustva.

Pročitano 363 puta

Naš Facebook

Plesni studio Fever

fever logo1

Novi milenij

Novi milenij je nezavisni hrvatski internetski portal o novim tehnologijama. Bavimo se novim tehnologijama, a sadržajem pratimo najnovija tehnička dostignuća, posebno audio video industriju, telekomunikacije, računala, hardware-a i software-a. Portal je usko povezan s televizijskom emisijom Novi milenij koja se emitira na TV kanalima: TrendTV, TV Srce, AdriaticTV,  TV Nova, TVS - Televizija Šibenik, Osječka TV, Dubrovačka televizija, Slavonsko-brodska televizija, Poljoprivredna TV, Naša TV.

.

Cookies

Naš tim

bozo k80Božidar Žitnik drago kDragutin Ivček 

Naše usluge

TV emisija Novi milenij

Internetske usluge dizajna i izrade internetskih stranice

Snimanje i fotografiranje poslovnih i privatnih događanja